Categorii
Esti pe: Home » ScienceMed

ScienceMed

Email: sciencemed.bucuresti@yahoo.com
Telefon: 0723.175.208
Localitate: Bucuresti
Adresa: Splaiul Unirii nr. 8, bl. B4, parter, Sector 3 (Piața Unirii, pe partea dreaptă a cheiului D�mboviței �n direcția Timpuri Noi)

Medicina Integrată ScienceMed este, în acest moment, la nivel mondial, metoda cea mai modernă de diagnostic și tratament. Bazată pe studii științifice, metoda ScienceMed a reușit, pentru prima dată în istoria universală, integrarea medicinei alopate cu cele mai performante metode din medicina alternativă (naturistă). Avantajele medicinei integrate ScienceMed: Diagnosticare precisă și neagresivă la nivel energetic, celular și organic. Diagnosticarea bolilor din faza incipientă. Putem interveni foarte eficient în prevenția îmbolnăvirii și creșterea imunității, atât la copii, cât și la adulți. Tratamentul este unul personalizat, holistic, pentru suflet, minte și corp. Verificăm eficiența tratamentului înainte de a fi administrat pacientului. Medicina integrată ScienceMed este singura metodă medicală prin care se poate realiza vindecarea, deoarece tratează cauza și nu efectul bolii. Este o TERAPIE GLOBALĂ, care vizează persoana în totalitate, nu părți din organism. Este singura metodă medicală prin care se poate detecta dezechilibrul la nivel energetic (medicină cuantică) sau la nivel celular (electrosomatografia) și se poate interveni eficient pentru restabilirea echilibrului și recăpătarea stării de sănătate chiar înainte de declanșarea bolii în plan fizic. Ce trebuie să știți? La ScienceMed sunteți tratați de o echipă de medici care s-au specializat de-a lungul anilor în terapii complementare de vindecare. Sunt doctori cu experiență vastă în medicina alopată, dar și în medicina alternativă, motiv pentru care pot lua deciziile cele mai potrivite, punând în balanță cunoștințele pe care le au și de o latură și de alta a medicinei. Medicina integrată ScienceMed este o terapie științifică. Se folosesc dispozitive medicale brevetate științific și remedii naturale testate științific în nenumărate feluri, care sunt obiect de cercetare și ale căror efecte le recunoaște întreaga lume medicală.


Ce terapii folosim?
MEDICINA CUANTICĂ – diagnosticarea corpului energetic (folosind metoda Biorezonanței Paul Schmidt)
SOMATOGRAFIE INTERSTIȚIALĂ – diagnosticarea corpului fizic la nivel celular
HOMEOPATIE – diagnosticarea la nivel fizic, mental, emoțional, în urma căreia rezultă remediul de tip constituțional ce acționează pe toate cele 3 niveluri
CONSULTAȚIE BACH – diagnosticare la nivel emoțional și recomandare de remediu Bach pentru echilibrare emoțională CONSULTAȚIE ALOPATĂ pentru diagnosticare clinică
CONSULTAȚIE FITOTERAPICĂ și CONSULTAȚIE GEMOTERAPICĂ pentru stabilirea de remedii gemoterapice și fitoterapice care acționează la nivel celular
CONSULTAȚIE COMPLETĂ DE MEDICINĂ INTEGRATĂ ce include toate cele de mai sus și în urma căreia rezultă un diagnostic integrat și un TRATAMENT PERSONALIZAT: Tablete impregnate informațional cu frecvențele proprii ale pacientului Remediu homeopat Remediu Bach Remedii gemoterapice și fitoterapice adaptate persoanei și problemelor pentru care se prezintă. Individualizarea tratamentului se face prin testarea remediilor cu aparatul de biorezonanță Rayocomp PS 1000 POLAR. De asemenea, pacientul poate vedea pe loc ce efecte are remediul homeopat la nivel celular pentru că acesta modifică metabolismul celular în mai puțin de 5 minute și somatograful poate evidenția acest aspect.
TESTUL DE ALERGENI (folosind metoda Biorezonanței Paul Schmidt) identifică dezechilibre energetice pentru 70 de grupe de alergeni. În urma acestuia se stabilește o schemă de tratament ce constă în desensibilizări energetice, acestea constituind soluția optimă pentru vindecarea alergiei.

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.sfm.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Facial massage cream

Produs de Star International Med

18
00
LEI

Fruit Massage Cream

Produs de Star International Med

16
00
LEI

Pearl Cream

Produs de Star International Med

19
00
LEI

Rejuvenating Face Mask

Produs de Star International Med

17
00
LEI

Sampon pentru intarirea si cresterea parului, cu lapte de capra, 600ml

Produs de Cosmetica Verde

17
00
LEI

Sampon hidratant pentru par deteriorat, cu ulei de argan si cheratina

Produs de Dr. Sante

13
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de