Categorii
Esti pe: Home » Centrul de Dezvoltare Personala si Terpii Alternative

Centrul de Dezvoltare Personala si Terpii Alternative

Email: monica.pascanu@hr-reengineering.com
Telefon: 0720536682
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Aviator Popa Marin nr. 15, Sector 1, Bucuresti

CENTRUL DE DEZVOLTARE PERSONALA SI TERAPII ALTERNATIVE "PASAREA PHOENIX" va ofera urmatoarele terapii:

ACUTONICS - Terapie prin sunet cu diapazoane
Sunete Vindecatoare si Mistere Cosmice

...si numele acestei corzi a fost important pentru unii si i-au dat un nume, iar numele a fost OHM.

Sistemul Acutonics creeaza o abordare integrala si armonica intre Medicina Traditionala Chineza, cosmologie, stiinta, metafizica, muzica, filosofie, psihologie.

Aceasta forma de terapie se bazeaza pe vibratiile sunetului, utilizand diapazoane planetare calibrate cu precizie, pentru a ne ajuta sa ajungem la sanatatea optima dorita de fiecare dintre noi. Diapazoanele sunt instrumente de vindecare divina intrucat ofera accesul la sunetul cosmic prin aducerea energiilor ceresti in organism.

Acutonics actioneaza cu ajutorul diapazoanelor, asupra punctelor de pe meridianele corpului.
Fiecare meridian controleaza cate o functie si/sau un organ si este alcatuit dintr-un organ ce denumeste meridianul, un traseu intern la care nu exista acces terapeutic si un traseu extern la care avem acces pentru tratament in puncte precis localizate pe suprafata corpului, asigurand astfel un tot unitar intre diferitele parti ale corpului. Meridianele reprezinta o spirala fara sfarsit prin care circula energia.

Avand in vedere continutul predominant de apa al corpului si faptul ca sunetul se deplaseaza in apa de cinci ori mai repede decat in aer, utilizam diapazoanele activate, pe punctele de pe meridianele corpului, astfel incat vibratia vindecatore a suntelui sa fie introdusa in meridianele aflate in suferinta.

Terapia Acutonics este recomandata pentru:
- Accidente vasculare, atac cerebral, atac de cord, tensiune oscilanta, vertijuri, imbunatateste memoria, lovituri la nivelul capului, dezechilibre intre cele doua emisfere cerebrale
- Vedere deteriorata , surzenie
- Dureri de cap si de dinti
- Paraplegii, dureri de spate, de ceafa, de coloana, dureri de picioare, musculare, spasme musculare, accidente si urmari ale accidentelor
- Autism
- Benefic in procesul de procreere, ferilitate, virilitate
- Cresterea imunitatii, regenerare, stress
- Eliberare de emotii negative, echilibrare emotionala, cunostere de sine
- Deschidere catre comunicare, stima de sine scazuta, anxietate, furie, frici, depresie, izolare
- Artrita
- Tuse seaca fara cause medicale clare
- Activarea energiei Kundalini
- Congestia sinusurilor
- Insomnii / somnolenta
- Alergii, astm
- Probleme ginecologice (chisturi, fibroame, rani, dismenoree, metroragii)
- Dureri toracice
- Regenerarea ficatului (deschide, elibereaza si netezeste energia ficatului)
- Dezechilibre digestive
- Dezechilibre renale
Acutonics este o terapie complementara, non-invaziva, un sistem imbratisat si folosit si in alte tipuri de terapii: acupunctura, terapia craniosacrala, masaj, terapia prin muzica, bioenergie, psihoterapie, kinetoterapie si multe alte discipline de ingrijire a sanatatii, care au recunoscut influenta benefica a sunetului asupra sanatatii si bunastarii noastre.

Acest sistem a fost co-dezvoltat de Donna Carey si a evoluat n ultimii saisprezece ani, prin eforturile combinate ale Donnei, Ellen Franklin, si mai mult de cincizeci de instructori Acutonics care predau acest sistem in intreaga lume. Mai multe informatii: http://www.acutonics.com


ACUPUNCTURA LICHIDA

Acupunctura lichida este o ramura a acupuncturii si face parte din Medicina Traditionala Chineza (TCM), medicina ce actioneaza asupra meridianelor corpului in scopul de a preveni si vindeca bolile.

Acupunctura actioneaza asupra punctelor de pe meridianele corpului cu ajutorul acelor. Acupunctura lichida consta in asimilarea pe cale bucala, de extracte din plante care in functie de necesitati, suplinesc, inlocuiesc sau insotesc acupunctura si actioneaza asupra meridianelor corpului. Denumirea de acupunctura lichida provine din faptul ca extractele din plante sunt sub forma lichida. Corelarea plantelor cu meridianele corpului confera calitati curative suplimentare, in general putin cunoscute in Occident, iar amestecurile de plante au efecte terapeutice marite datorita regulilor specifice medicinei orientale care stabilesc asocieri de plante si interzic utilizarea simultana a anumitor categorii de plante medicinale.

Fiecare meridian controleaza cate o functie si/sau un organ si este alcatuit dintr-un organ ce denumeste meridianul, un traseu intern la care nu exista acces terapeutic si un traseu extern la care avem acces pentru tratament in puncte precis localizate pe suprafata corpului.
Meridianele deficitare sunt meridianele in suferinta in cazul imbolnavirilor sau meridianele sensibile in tabloul individual al meridianelor. Tratarea meridianelor deficitare se face prin refacerea meridianelor in suferinta si prin sustinerea meridianelor sensibile.

"A vindeca este ca si cum ai astepta sa ti se faca sete pentru a sapa fantana", spunea faimosului medic chinez, Li Shizhen (15181593), vorbind despre impunerea profilaxiei ca activitate principala. Medicina Traditionala Chineza actioneaza preventiv mai devreme decat oricare alta stiinta medicala deoarece fortificarea meridianelor sensibile inainte de aparitia primelor simptome ale bolii propriu-zise.

Din fericire, pe zi ce trece, omul contemporan, cu o stare de sanatate optima, incepe sa se obisnuiasca cu ideea de preventie a bolilor, acceptand tratamente permanente care sa-i sustina si imbunatateasca sanatatea.

Produsele utitilzate de noi in acupunctura lichida sunt produse Energy si se bazeaza pe o combinatie precisa de substante vegetale si componente de informatie, influentand simultan organismul uman pe mai multe nivele energetice. Ele au fost elaborate pe baza unei tehnologii moderne adaugand cunostintele actuale din domeniul bioenergeticii umane, homeopatiei, psihotronicii si cristaloterapiei, pe baza principiilor integrative ale filosofiei chineze cu respectarea principiului armoniei celor 5 elemente: pamant, metal, apa, lemn si foc (pentagrama). Aceste produse permit reechilibrarea energetica indepartand cauzele bolii din campul informational.

Acupunctura lichida si produsele Energy sunt recomandate pentru:
- Viroze respiratorii, sinuzite, gripa, stari febrile, pneumonie
- Infectii hepatice, hepatite virable si toxice, ciroze, cancer hepato-biliar, diabet, afectiuni ale cailor biliare: dischinezii, litiaza
- Constipatie cronica, disbioze intestinale, parazitoze, meteorism intestinal, lipsa poftei de mancare, tulburari de digestive si absorbtie
- Stimularea imunitatii in cazul bolilor oncologice, HIV, toxoplasmoza
- Imunitate scazuta in caz de infectii cornice respiratorii sau digestive, stari de epuizare generala
- Infectii ale pielii (micoze, furunculi), alergii, eczema, pete pigmentare cutanate, eruptii cutanate, acne, psoriazis
- Obezitate, detoxifiere
- Combaterea oboselii si epuizarii, surmenaj psihic, insomnie
- Hipertensiune arteriala, colesterol marit, imbunatatirea circulaltiei sanguine la nivelul creierului, tulburari nervoase, epilepsie, kinetoza, tulburari ale circulatiei periferice, in boli de sange (leucemii), apoplexie, infarct miocardic, arteroscleroza
- Artroze, degenerari ale articulatiei soldului insotita de dificultati de mobilitate, reumatism, dureri ale coloanei vertebrale, scolioza, boala lui Bechtereev, osteoporoze din climax, atrofie muscular, recuperare in ruma accidentelor musculare
- Edeme, problem urologice: inflamatii ale cailor urinare si rinichilor, urolitiaza, prostatism, dificultati de urinare, functionare insuficienta a suprarenalelor si sistemului limfatic
- Gura, intoxicatii cu metale grele, incaruntire timpurie a parului
- In unele cazuri de sterilitate masculina, impotenta
- Tulburari de auz
- Probleme ginecologice de natura inflamatorie si hormonala (sindromul premenstrual, tulburari ale ciclului menstrual, anexite, climax, infectii genitale), sterilitate feminina
- Hipo si hiper tiroidism, destabilizarea sistemului hormonal
- Noduli mamari
- Adjutant in tratamentul sclerozei multiple
- Cresterea performantelor sportive, reducerea aparitiei procesului catabolic

Acupunctura lichida este o terapie simpla ce poate fi aplicata asupra propriei persoane, asupra propriilor meridiane, respectand intocmai metodologia specialistului si tratamentul recomandat de acesta, cu eforturi si cheltuieli infime.


Investigatii cu BIOREZONANTA MAGNETICA

Analizorul cu biorezonanţă magnetică este un aparat complex care poate investiga, analiza şi reda starea de sănătate a corpului uman. Analizorul este un echipament avansat de investigare a stării de sănătate umană ce nglobează n structura sa noţiuni şi aplicaţii de ultimă oră ale medicinei, ingineriei electrice, bioinformaticii, precum şi a altor ştiinţe.

Metoda de investigare este foarte usoara, tinandu-se senzorul de biorezonanţă magnetică n palma persoanei ce urmează a fi testată. ntr-un timp relativ scurt (cca. 5 minute) senzorul colectează, măsoară şi transmite toate valorile undelor electromagnetice emise de corpul uman.

Informaţiile procesate sunt vizualizate sub formă de raport final, ce cuprinde toţi acei indici care au valori departate de domeniul de sanatate normala (anomalie: uşoară, moderată şi severă ). Termenii utilizaţi sunt explicaţi clar, fiind oferite recomandari si remedii naturale.

Avantaje
- Prevenirea afecţiunilor şi bolilor din fază incipientă, fără simptome vizibile ale bolii n faza cronică.
- Viteza şi precizia de semnalare a afecţiunilor şi bolilor.
- Metodă neinvazivă şi nedureroasă a analizei stării de sănătate.
- Economie de timp şi bani faţă de analizele clasice multiple.
- Costuri minime pentru o analiză completă a stării de sănătate.

Pentru copiii intre 1 ani si 10 ani raportul final ofera informatii despre Oligoelemente, Vitamine, Aminoacizi si Coenzime.

Functiile, organele si sistemele analizate:
- Sistemul cardiovascular si cerebrovascular
- Functia gastrointestinala, functia hepatica si a vezicii biliare, functia pancreatica, glicemia
- Functia renala, functia pulmonara, sistemul nervos
- Afectiuni ale oaselor, densitatea osoasa minerala, indexul cresterii osoase
- Afectiuni oftalmologice, capacitati fizice fundamentale
- Toxinele, metalele grele, alergiile
- Oligoelementele (Ca, Fe, Zn, Se, P, Mg, Cu, Co, Mn, I, Ni etc)
- Ginecologia, glandele mamare, functia sexuala masculina, prostata
- Pielea, sistemul endocrin, sistemul imunitar
- Vitaminele (A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K), aminoacizii, coenzimele

Investigarea regulată a stării de sănătate cu ajutorul acestui aparat, trimestrial, semestrial pnă la anual, este o modalitate rapidă, noninvazivă şi puţin costisitoare de evaluare a stării de sănătate, şi de luare, atunci cnd este cazul, a măsurilor care se impun: consultarea unui medic specialist sau realizarea unor schimbări n stilul de viaţă.

Aparatul nu poate fi utilizat pentru: persoanele cu stimulator cardiac, care au implanturi metalice in organism, femeile in perioada menstruatiei.


REMEDII FLORALE BACH

Sanatatea depinde de existenta in armonie cu sufletele noastre.
Dr. Ed. Bach a fost medic si homeopat si si-a petrecut intreaga viata in cautarea celei mai pure metode de vindecare. Ca multi medici din zilele noastre Dr. Bach era incredintat de faptul ca atitudinea mentala constituie un rol vital in mentinerea si restabilirea sanatatii. El a dezvoltat un sistem complet din 38 de remedii florale, fiecare remediu fiind preparat din inflorescente de plante, copaci sau arbusti din flora spontana.

Scopul remediilor florale Bach este de a sprijini pacientul in lupta sa cu afectiunea de care sufera, adresandu-se factorilor emotionali ca: depresia, anxietatea si trauma care franeaza vindecarea la nivel fizic. Pot fi folosite si preventiv, in momente de anxietate si stres, oboseala si stari de disconfort carora nu li s-a pus un diagnostic medical specific. Remediile florale Bach sunt specifice nivelului emotional.

Remediile sunt compatibile cu oricare alte tratamente dar nu substituie tratamentul medical. Sunt lipsite de efecte secundare si nu creeaza dependenta. Au o actiune blanda si pot fi folosite in siguranta de la nou nascuti la persoane in varsta. De asemenea sunt folositoare pentru plante si animale.

Efectul administrarii remediilor florale nu consta in supresarea atitudinilor negative ci dezvoltarea celor pozitive stimuland astfel propriul potential de autovindecare iar la nivel fizic stimuleaza la cote maxime capacitatea organismului de a se confrunta cu bolile si stresul.

Administrarea de remedii florale Bach este foarte simpla, ele gasindu-se sub forma de picaturi, tablete, creme. Picaturile se pot dilua sau nu cu apa si sucuri de fructe. Pentru aceeasi persoana se poate selecta mai mult de un remediu si acestea pot fi administrate in acelasi timp.

Astazi aceste remedii cu actiune blanda, fara riscuri sunt folosite in intreaga lume de practicieni de terapii complementare, medici, psihoterapeuti, consilieri, veterinari.

Dr. Bach a impartit cele 38 de remedii in 7 grupe care reprezinta conflictele fundamentale care ne impiedica sa fim onesti cu noi insine:
1. Frica
2. Nesiguranta
3. Interes scazut fata de imprejurarile actuale
4. Singuratatea
5. Hipersensibilitate la influente si idei
6. Descurajarea sau disperarea
7. Grija exagerata pentru bunastrarea celorlalti.

Rescue Remedy (Remediu salvator)
Este un remediu frecvent necesar. Dupa cum sugereaza si numele, este un remediu pentru toate situatiile de urgenta, indicandu-se ori de cate ori intervin stari de panica, soc, confuzie mentala etc. Rescue Remedy calmeaza organismul si in alte situatii traumatizante, cum ar fi zborul cu avionul, vizita la dentist, la un examen sau un interviu important.

Cele cinci remedii combinate impreuna pentru a forma Rescue Remedy sunt:
- Star of Bethlehem pentru soc
- Rock Rose pentru groaza si panica
- Impatiens pentru tensiuni mentale si fizice, cand persoana nu se poate relaxa, este agitata, iritabila
- Cherry Plum pentru pierderea controlului emotional, atunci cand persona devine isterica
- Clemantis remediu pentru stare de confuzie, senzatie de distantare care precede un lesin
Aceste cinci remedii au fost special alese de Dr.Bach ca o combinatie de urgenta pentru a forma un remediu adecvat in toate situatiile de criza.

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Vopsea de par Colour and Care Chocolate Brown 5.35

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Auburn 4.56

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Black 1

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Laptisoror de matca pur BIO Apiland

Produs de Apiland

Omega 3 LYSI cu aroma naturala de lamaie, 240 ml

Produs de LYSI

37
20
LEI

Sport Trio LYSI cu omega-3, multivitamine si L-carnitina, 64 un.

Produs de LYSI

65
70
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de