Categorii
Esti pe: Home » Terapia Florala Bach Constanta

Terapia Florala Bach Constanta

Email: lupu_daniela_silvia@yahoo.com
Telefon: 0744.653.933
Localitate: Constanta
Adresa: str. Crisanei, nr. 65A, Constanta

Terapia florala Bach este o metoda naturala de echilibrare mentala si emotionala, avand ca rezultat stimularea capacitatii proprii a corpului de a se vindeca. Ea poarta numele medicului englez Dr. Edward Bach, cel care i-a pus bazele dedicandu-si intreaga sa viata descoperii ei la inceputul secolului XX.


Aceasta este o terapie blanda, naturala, lipsita de toxicitate care nu creaza dependenta si nu interactioneaza cu alte medicamente sau tratamente.


Poate  fi  considerata ca "veriga lipsa" in procesul de  vindecare prin  aplicarea actului  medical, fiind terapia care  trateaza bolnavul ca un intreg, pornind de la cauza si nu  de la efect. Terapia florala Bach este o  terapie  a sufletului, care  prin efectele ei  pozitive asupra starii emotionale, dezvolta capacitatea naturala de vindecare  a corpului.


Remediile florale Bach trateaza individul, actionand specific pe conditia emotionala a persoanei. Efectul nu se obtine prin reprimarea atitudinilor negative ci prin transformarea lor in pozitiv, stimuland potentialul de autovindecare. Timiditatea si frica sunt transformate in curaj, ura in iubire, critica in toleranta, depresia in bucuria de a trai etc.


Se  recomanda nu numai  persoanelor  care  deja au  o manifestare  a bolii in corpul fizic, cat  si persoanelor  care  simt  ca sufera la un moment  dat  un dezechilibru emotional. Este indicata pentru adulti, copii, animale de companie, plante si pentru fiecare etapă de viaţă, inclusiv în timpul sarcinii şi alăptării.

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.sfm.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Facial massage cream

Produs de Star International Med

18
00
LEI

Fruit Massage Cream

Produs de Star International Med

16
00
LEI

Pearl Cream

Produs de Star International Med

19
00
LEI

Rejuvenating Face Mask

Produs de Star International Med

17
00
LEI

Sampon pentru intarirea si cresterea parului, cu lapte de capra, 600ml

Produs de Cosmetica Verde

17
00
LEI

Sampon hidratant pentru par deteriorat, cu ulei de argan si cheratina

Produs de Dr. Sante

13
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de