Categorii
Esti pe: Home » Catalin Tomescu - SOS Medical Group

Catalin Tomescu - SOS Medical Group

Email: cata@activareadn.ro
Telefon: 021 212 1343
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Virgil Madgearu, Nr. 28

UNIC in Romania - Activare ADN




Cum ar fi sa degajezi in siguranta ansolut orice tensiuni emotionale, ganduri, convingeri si tot ce tine de blocajele energetice in cateva minute?




Si dupa ce ai facut asta, sa activezi ceea ce stiinta numeste ADN latent?




Rezultate: Sanatate, Armonie, Stare de Prezenta, Constiinta Expansionata, Incorporarea Sinelui Inalt, Fericire, Jovilitate, Echilibru, Relatii mai bune, Credinta Solida, Implinire Interioara.




mai multe detalii pe www.activareadn.ro




DESCOPERA VINDECAREA FOLOSIND DOAR TEHNOLOGIA INTERIOARA




Daca ai probleme fizice, citeste in continuare...




TEHNICA HOLISTICA BOWEN STIMULEAZA SI SUSTINE AUTO-VINDECAREA ORGANISMULUI


Procesul de Auto-Vindecare consta in : 

✓ Aplicarea Viziunii Holistice In Viata Ta ;

✓ Detensionarea Musculara ;

✓ Cresterea Tonusului ;

✓ Recuperarea Dupa Accidente Si Traume ; 

✓ Detoxifierea Sistemului ; 

✓ Echilibrul Emotional ;

✓ Respiratia Adanca Fara Restrictii ;

✓ Resetarea Memoriei Celulare ;

✓ Relaxarea Profunda In Sesiunile Bowen ;

✓ INCORPORAREA TIPARULUI ORIGINAL DE SANATATE ;




         Intentia tratamentului este obtinerea resetarii informatiei din celulele corpului care se realiniaza si elimina din sistem orice nu este propriu organismului si CONSTIENTIZAREA pe propriul corp cat de BINE este proiectat organismul sa se simta.


CE URMARIM IN TIMPUL SEDINTELOR DE TERAPIE BOWEN PERSONALIZATA?

         Vom analiza impreuna tiparele pe care le intampini in sanatatea si starea ta ACTUALA, cauzele imbolnavirii, vei afla cum poti deveni mai clar/a ca sa-ti transformi viata pe toate planurile si in cele din urma vei intelege ce este DESTINAT corpului tau sa faca. 


        Apoi corpul tau va primi miscarile BOWEN care te vor relaxa profund timp de aproape o ora si vei integra propria auto-vindecare timp de o saptamana.
        Rezultatul pe care vreau sa il obtinem in urma acestei sedinte este sa CONSTIENTIZEZI si sa SIMTI pe propriul corp cat de BINE este proiectat corpul tau sa se simta!


CUM ARATA VIZIUNEA HOLISTICA IN TERAPIA BOWEN PERSONALIZATA?
          Viziunea holistica se extinde dincolo de simptomul izolat si corpul fizic. O simpla durere perceputa de spate poate fi marcata de lipsa SUSTINERII tale, coloana reprezentand sustinerea intregului corp fizic si canalul principal prin care circula energia energia numita si energia cosmica, Chi, Prana, Kundalini, sau cum vrei tu sa ii spui. In viziunea holistica, in momentul in care ne creem un blocaj energetic, emotional, in cele din urma acel blocaj se va simti in corpul fizic.


        Afectiunile incep si se agraveaza din momentul in care cautam suportul si afectiunea in exterior (uitam sa ne iubim).  O afectiune des intalnita printre pacientele mele este un punct dureros intre omoplati; aceasta durere apare ca si efect ce indica faptul ca NU ne simtim iubiti (nu ne iubim destul); si de obicei aceasta vine la pachet cu alte afectiuni bonus. De la ganduri si emotii predominante in care ne judecam, nu ne acceptam asa cum suntem si cautam sa fim pe placul tuturor, jucand roluri diferite, putem avea chiar si probleme la nivelul epidermei (ex: ACNEE).


        Inainte de fiecare sedintele Bowen discutam aceste aspecte si identificam SURSA afectiunii, de unde resimtim EFECTUL produs (afectiune, provocare) in corpul fizic.



DE CE ESTE VITALA APLICAREA VIZIUNII HOLISTICE IN VIATA TA?


            Doctorii cu deschidere ai medicinei moderne, afirma ca au observat cum pacientii lor au inceput sa se vindece de tumori, boli canceroase si alte ciuperci imposibile de operat si lipsite de incredere in vindecare in momentul in care au INTELES si INTEGRAT motivul imbolnavirii lor!
            Alegand sa te re-echilibrezi in favoarea starii de implinire interioara, sunt dedicat sa te asist si sa ma ocup de intelegerea ta holistica din spatele acestor provocari. Incepem sa lucram impreuna cu terapia Bowen, in care tu nu trebuie decat sa te RELAXEZI, sa RESPIRI si sa PRIMESTI. Aici ma voi folosi de termenul de DIVIN EGOIST/A pentru a descrie intentia ta. In timpul acesta corpul tau primeste semnalele de resetare la TIPARUL ORIGINAL DE SANATATE si o relaxare profunda este urmata de energizarea corpului. Putem lucra la detensionarea ta, puncte de dureroase pe umeri, coloana, picioare de asemeni pornirea detoxifierii, drenaj limfatic, activarea centrului de putere (rinichi pietre si nisip), afectiuni alergice, astm, imbunatatirea respiratiei, dureri de cap, migrene si orice disconfort fizic si emotional.


CE POATE FACE ACEASTA TERAPIE PENTRU MINE? 

            Aceasta terapie functioneaza in mod specific daca alegi sa iti oferi o relaxare PROFUNDA, ai dureri de orice fel, esti stresat/a sau vrei sa incepi un proces de detoxifiere in favoarea eliminarii a ceea ce nu este propriu corpului. Poate vrei activarea si curatarea centrului de putere (rinichilor) sa-ti iti oferi putere in fiecare zi.
           Poate esti fumator si/sau vrei sa echilibrezi tractul respirator. Ei bine, orice fel de traumatism in urma practicarii sporturilor sau accidentelor, dereglari hormonale, dureri de spate si cervicale, afectiuni datorate activitatilor profesionale cu caracter repetitiv chiar si oboseala cronica, toate acestea pot fi tratate prin aceasta tehnica minunata de re-echilibrare a corpului tau.

DE CE ESTE IMPORTANTA RE-ECHILIBRAREA PRIN BOWEN?

            In zilele noastre, majoritatea oamenilor, traiesc intr-o constanta stare de stres accentuat si hiperstimulare a Sistemului Nervos Vegetativ (in regim de “lupta sau dispari”) insa vindecarea poate avea loc DOAR cand SNV trece de la dominanta simpatica la cea parasimpatica (de la stres la relaxare si detasare). 
            Orice trauma fizica sau emotionala pe care ai avut-o RAMANE stocata in memoria celulara. Din cauza distorsiunilor in ADN functia de eliberare si detensionare a emotiilor nu functioneaza. In felul acesta, traumele raman stocate in campul nostru ca si tipare energetice si nefiind eliberate creeaza conditii artificiale existentei noastre. Luam exemplu o simpla durere de spate... aceasta NU se datoreaza unei pozitii incomode pe scaun precum majoritatea sunt obisnuiti sa creada. Spatele prezinta suportul vietii iar daca ne-am obisnuit sa ne simtim ca nu suntem sustinuti in activitatile noastre sau nu suntem destul de iubiti suferim tipare de durere a spatelui!
            In practica holistica vom descoperi impreuna adevarata cauza a fiecarei afectiuni prezentate de tine.


POT BENEFIA DE ACEASTA TERAPIE DACA NU AM SIMPTOME?

            Simptomele iti pot transmite semnale inainte sa fii bolnav. Pentru corpul nostru este recomandat sa avem 1-2 sedinte la 2-3 luni in scopul detoxifierii si re-armonizarii. Desigur, este acelasi lucru ca si atunci cand mergem periodic cu masina la service pentru revizie iar cei mai multi dintre noi uitam sa ne facem noua insine ’revizia’ si alegem vindecarea abia atunci cand durerea devine insuportabila sau/si suntem pe cale sa cedam.

CE SE INTAMPLA IN TIMPUL TERAPIEI? 

            Ca practician folosesc aplicarea impulsurilor, bine controlate, in locatii specifice (muschi, tendoane, ligamente sau nervi) pe centre meridiane care stimuleaza organismul sa declanseze procesul de vindecare la nivele profunde. Miscarile sunt delicate si creeaza efecte profunde, fiind posibila aplicarea chiar si peste o imbracaminte usoara.

CUM SE REALIZEAZA VINDECAREA?

            RE-ECHILIBRAREA SISTEMULUI NERVOS VEGETATIV – cel mai important si profund efect in aceasta zona, unde este guvernat mecanismul de auto-vindecare al organismului. Acesta controleaza peste 80% din functiile corpului si este foarte susceptibil la factorii ’externi’ de stres. Majoritatea oamenilor traiesc astazi intr-o stare constanta de stres si hiperstimulare simpatica a SNV. Vindecarea are loc atunci cand SNV trecere de la dominanta simpatica la cea parasimpatica (ex: somn profund). Tehnica Bowen activeaza, ca un catalizator pentru aceasta schimbare.

actionand pe...

            MERIDIANE – majoritatea miscarilor se suprapun peste punctele de acupunctura, iar unele traverseaza doua sau trei meridiane dintr-o data. Din punctele sau centrele meridiane sunt eliberate endorfine (altfel numite moleculele fericirii) care au efect analgezic si vizeaza suprimarea durerii la fel ca sexul si rasul atingand de fiecare data stari euforice.

care fac legatura prin...

            FASCIA - fiecare miscare Bowen este efectuata la nivelul superficial al fasciei si afecteaza relatia dintre fascie si nervii, muschii sau tendoanele ce sunt mobilizate. Fascia joaca un rol important in coordonarea musculara, aliniamentul postural si integritatea structurala si functionala. In urma unui traumatism, toate acestea sunt afectate in mod negativ deoarece fascia 
devine rigida, contractata, torsionata si deshidratata asa cum demonstreaza lucrarile multor osteopati.

și se realizeaza...

            RELAXAREA - se realizeaza prin trecerea de la sistemul nervos vegetativ simpatic la cel parasimpatic, altfel spus coborarea undelor de oscilatie ale creierului(Hertzi sau cicluri pe secunda): Beta->Alpha->Theta->Delta (stare somn profund)


eliminand...



            STRESUL CELULAR - oamenii de stiinta au demonstrat ca unele miscari specifice Bowen declanseaza recuperarea memoriei celulare a organismului, prin accesarea ’tiparului originar’ si reinstalarea parametrilor starii anterioare de bine si echilibru.


 


<^>


            Efectele au loc datorita activarii punctelor si meridianelor energetice de unde sunt eliberate ENDORFINE (moleculele fericirii) care determina starea de bine si calmeaza durerile. Prin intermediul manevrelor specifice se creeaza un model vibrational care readuce la starea de echilibru si armonie: TIPARUL ORIGINAL DE SANATATE.
            Rezultatul final dorit al tratamentului este obtinerea resetarii informatiei din celulele corpului care se realiniaza si elimina din sistem orice nu este propriu organismului.


<^>


             Corpul omenesc, altfel spus TEMPLUL UMAN, este un supercomputer. Precum PC-urile, trebuie CURATAT periodic de programe si fisiere care nu fac decat sa ingreuneze si sa ii incarce sistemul de operare (oboseala cronica, stress, ganduri, reactii emotionale negative). Acestea se acumuleaza si ingreuneaza functionarea normala a celulelor si drept urmare a organismului.
           Corpul nostru ne trimite semnale: pozitive sau negative, mereu sub forma de senzatii. Cei mai multi dintre noi avem tendinta de a ignora aceste semnalele. TOT TIMPUL avem senzatii in corp. De exemplu: in timp ce vedem un film, participam la o discutie tensionata, o persoana isi exprima dragostea si respectul fata de noi, business-ul nostru este pe cale sa se ridice la un alt nivel, etc. Aceste senzatii pot ‘parazita’ sau bloca functionarea normala a corpului.


<^>


            ALEGEREA de a preveni ORICE CAUZA de imbolnavire a corpului nostru incepe cu instalarea pacii interioare si vindecarii corpului emotional. Prin resetarea informatiei din celulele corpului nostru, corpul se realiniaza si elimina din sistem orice nu ii apartine.             


         ULTERIOR, daca iti iei angajamentul de a face curatenie in viata ta, daca esti MOTIVAT sa te ridici vibrational si sa ai o conexiune fara blocaje cu Sinele Divin, putem discuta despre ACTUALIZAREA 'sistemului tau de operare' si despre cum poti benefia de VINDECAREA CUANTICA PERMANENTA si ACTIVAREA POTENTIALULUI GENETIC pe toate nivelurile constientei tale si in acord cu Sinele Divin.


<^>




Te felicit pentru interesul si motivarea de a citi pana la capat mesajul meu pentru tine!



Daca ceea ce ai citit rezoneaza cu tine si vrei sa descoperi mai multe, hai sa vorbim!


 


Cum incepem ?


1. Programeaza-te la -» 021.212.13.43


2. Completezi formularul online -» http://fs19.formsite.com/cabinetbowen/form1/index.html




Cu deosebit respect,


Catalin Tomescu




Conecteaza-te cu noi -> http://facebook.com/bowtechcenterbucuresti

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.sfm.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Facial massage cream

Produs de Star International Med

18
00
LEI

Fruit Massage Cream

Produs de Star International Med

16
00
LEI

Pearl Cream

Produs de Star International Med

19
00
LEI

Rejuvenating Face Mask

Produs de Star International Med

17
00
LEI

Sampon pentru intarirea si cresterea parului, cu lapte de capra, 600ml

Produs de Cosmetica Verde

17
00
LEI

Sampon hidratant pentru par deteriorat, cu ulei de argan si cheratina

Produs de Dr. Sante

13
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de