Categorii
Esti pe: Home » Publicitate pe site

Publicitate pe site

 

Siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro ofera posibilitatea partenerilor sai sa se promoveze in cadrul siteului, prin urmatoarele metode:

- bannere

- advertoriale

- promovare si vanzare produse la preturi de producator / importator unic

- promovare cabinete

Pentru a va putea oferi cea mai buna oferta pentru dv., la cele mai bune preturi, va rugam sa ne contactati la telefon 0788.629.414 sau la email tratamente.naturiste@yahoo.com (Laura Frunza - Marketing Manager). 


1. BANNERE

a) Bannere cu afisare pe toate paginile siteului:

- banner background: dimensiune 1240x600 px

- banner lateral 1: dimensiune 300x250 px

- banner lateral 2: dimensiune 300x200 px

- bannere Parteneri recomandati (sigla): dimensiune 80x80 px

b) Banner cu afisare pe Homepage dimensiune 670x90 px

c) Bannere cu afisare in rubrica de Categorii

- banner Categorii 1: dimensiune 390x75 px

- banner Categorii 2: dimensiune 180x75 px

 

2. ADVERTORIALE

Va puteti promova produsele prin articole medicale publicate pe site. Se recomanda ca articolele sa abordeze o tema medicala (ex. o afectiune), iar produsul dv. sa fie prezentat ca o rezolvare a respectivei afectiuni. Echipa noastra va sustine redactarea materialelor, pentru a obtine un continut editorial profesionist si unic. Nu se accepta publicarea de advertoriale identice cu altele publicate pe alte siteuri.

3. PROMOVARE SI VANZARE PRODUSE LA PRET DE PRODUCATOR

   Am creat primul magazin naturist online in care toate produsele se vor vinde la pret de producator, cu livrare gratuita.

Cum functioneaza conceptul?

1. Magazinul nu va folosi adaos comercial si nu va impune producatorului niciun discount.

2. Veti fi mereu in relatie directa cu clientii. Veti primi comenzile de la clientii magazinului pe mailul dv., care va contine detaliile comenzii (nume client, adresa, telefon). Veti putea astfel sa procesati si sa expediati comenzile direct catre client, fara intermediari sau alti distribuitori. Astfel, veti putea fideliza clientii si nu veti avea riscuri de deteriorare a produselor.

3. Primiti banii foarte rapid, ramburs prin curier.

Livrarea gratuita a produselor se va oferi la o valoare minima a comenzilor de 95 lei. Fiecare comanda va fi expediata clientilor direct de catre producator/importator unic.

Tarife. Singurul tarif pe care producatorii trebuie sa il achite catre magazin este un abonament lunar. Repetam: magazinul nu percepe discount comercial si nici nu va folosi adaos comercial. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Evidentierea produselor dv. in site

a) fiecare produs va fi publicat pe site in subcategoriile (afectiunile) pentru care este recomandat. Astfel, userii au facilitatea de a ajunge rapid la produse si articole medicale recomandate pentru afectiunea pe care o cauta. Prin urmare, accesul la paginile produselor dv. se interconecteaza cu continutul si informatiile medicale pe care siteul nostru le pune la dispozitie.

b) gratuit, printr-o promotie la un produs - va fi afisata pe Home page (vezi poza 1) + la cautarea dupa afectiunea tratata de produs (pozitionare on top) + postare pe Facebook (www.facebook.com/tratamente - 200.000 likes) + newsletter

c) gratuit, prin capsule publicitare in paginile de Articole si de Produse (produse sugerate).

 

d) capsula publicitara in sectiunea Produse recomandate. Atunci cand un client cauta o afectiune anume, se afiseaza 4 produse recomandate pentru acea afectiune.

 

e) bannere publicitare (prezentate la Art.1)

f) publicitate platita pe pagina de Facebook


Pentru a va putea oferi cea mai buna oferta pentru dv., la cele mai bune preturi, va rugam sa ne contactati la telefon 0788.629.414 sau la email tratamente.naturiste@yahoo.com (Laura Frunza - Marketing Manager). 

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Suc ecologic de coacaze negre neacidulat 1 l

Produs de Hoellinger

13
97
LEI

Suc ecologic de coacaze negre Biotta

Produs de Biotta

16
82
LEI

Larosept coacaze negre

Produs de Laropharm

10
00
LEI

Laptisoror de matca pur BIO Apiland

Produs de Apiland

Larogrip

Produs de Laropharm

13
50
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de