Categorii
Esti pe: Home » Returnare si garantie

Returnare si garantii

 

Am primit un produs pe care nu l-am comandat

   Daca ai constatat ca in coletul tau exista un produs pe care nu l-ai comandat si care nu figureaza pe factura, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp posibil la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php. Firma producatoare / importatoare va trimite un curier sa ridice produsul/e in plus.

Am primit un produs in minus

- Ne cerem scuze pentru problemele intampinate si iti stam la dispozitie pentru a le solutiona.

- Contacteaza-ne in termen de 48 de ore de la livrarea coletului, la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php, iar noi vom face verificarile de rigoare si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

- Sesizarile ulterioare termenului de 48 de la livrarea comenzii nu vor fi luate in considerare.

Am primit un produs cu defect / desigilat / expirat

- Fiecare producator / importator care isi promoveaza produsele pe siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro este responsabil de calitatea si de integritatea produselor expediate catre utilizatorii siteului.

- In cazul in care ti s-a expediat un produs cu defect, desigilat sau expirat, te rugam sa ne contactezi in maxim 48 de ore de la livrarea coletului la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php, sa ne comunici comanda si codul produsului care prezinta defect.

- Transportul pentru returnarea produsului defect va fi suportat de catre firma producatoare / importatoare.

Returnarea produselor

In cat timp pot returna produsele? Poti returna produsele achizitionate printr-o comanda pe siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro in maxim 14 zile calendaristice.

Cum anunt intentia de a returna? Te rugam sa ne contactezi la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php pentru ne instiinta despre decizia ta de a returna produsele.

Cine plateste expeditia returului? Expeditia produselor returnate se realizeaza pe cheltuiala cumparatorului.

In cat timp primesc banii inapoi?

a) Vanzatorul (firma producatoare / importatoare) va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de returnare a produselor. Suma va fi returnata prin virament bancar.

b) Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

Conditii de returnare:

a) Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice ori electrice. De asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

b) Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original (acolo unde este cazul) si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

c) Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.sfm.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Vopsea de par Colour and Care Chocolate Brown 5.35

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Auburn 4.56

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Black 1

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Dark Blond 6

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Dark Brown 3

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Dark Copper Brown 3.44

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de