Categorii
Esti pe: Home » Terapii naturiste
  Selecteaza serviciile:
  Judet:

  ADARIA Soft Technology

  Localitate: Bacau, Judet: Bacau
  OXIGENOTERAPIE. La salonul Sanatate-Viata va puteti regasi sanatatea optima prin oxigenarea hiperbara. Oxigenul este elementul vital al vietii. Mai important decat mancarea sau apa, oxigenul hraneste corpul si il protejeaza impotriva agentilor patogeni. Fiecare celula din corpul nostru foloseste oxigenul in metabolismul zilnic ce ne da viata si energie.Acest elemen esential da atletilor stamina, ii ajuta pe cei cu rani si ne protejeaza pe toti de tozinele inconjuratoare. Oxigenul hraneste creierul si ajuta corpul sa lupte cu infectiile si sa intareasca sistemul imunitar. Terapia hiperbara cu oxigen este o metoda eficienta de a mari vol... (citeste tot)
  Adresa: Strada Calea Barladului nr 173
  Telefon: 0753-822-872/ 0334-809-536
  Oxigenoterapie hiperbara,

  Catalin Tomescu - SOS Medical Group

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti

  UNIC in Romania - Activare ADN


  Cum ar fi sa degajezi in siguranta ansolut orice tensiuni emotionale, ganduri, convingeri si tot... (citeste tot)

  Adresa: Str. Virgil Madgearu, Nr. 28
  Telefon: 021 212 1343
  Terapia Bowen, Terapia Quantica,

  Centru Medicina Traditionala Pirasan

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti
  Diagnosticarea si tratarea afectiunilor corpului uman prin tratamente traditionale complexe: acupunctura, termoterapie tibetana, helatioterapie, extracte din plante medicinale si manipulare osteo-articulara. DR. CODRUT TUTU "Practic acupunctura si alte tehnici de tratament traditional, din convingerea ca suferintele semenilor mei pot fi tratate prin metode neinvazive, nedureroase, care ajuta corpul sa se regenereze si sa se vindece. Imi desfasor activitatea cu profesionalism si cu daruire si cred in capacitatea unui medic de a oferi pacientului respect si un act medical de calitate. De-a lungul anilor, am tratat numerosi pacie... (citeste tot)
  Adresa: Sos Stefan cel Mare, nr 240 bl 59A, sc 1, etaj 1, ap.1 , sector 2, Bucuresti
  Telefon: 021 619 11 17; 0723 629 675; 0745 430 351
  Acupunctura, Termoterapie, Helatioterapie, Manipulare osteo-articulara,

  Centrul de Dezvoltare Personala si Terpii Alternative

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti
  CENTRUL DE DEZVOLTARE PERSONALA SI TERAPII ALTERNATIVE "PASAREA PHOENIX" va ofera urmatoarele terapii: ACUTONICS - Terapie prin sunet cu diapazoane Sunete Vindecatoare si Mistere Cosmice ...si numele acestei corzi a fost important pentru unii si i-au dat un nume, iar numele a fost OHM. Sistemul Acutonics creeaza o abordare integrala si armonica intre Medicina Traditionala Chineza, cosmologie, stiinta, metafizica, muzica, filosofie, psihologie. Aceasta forma de terapie se bazeaza pe vibratiile sunetului, utilizand diapazoane planetare calibrate cu precizie, pentru a ne ajuta sa ajungem la sanatatea optima dorita de fiecare ... (citeste tot)
  Adresa: Str. Aviator Popa Marin nr. 15, Sector 1, Bucuresti
  Telefon: 0720.53.66.82
  Acupunctura, Biorezonanta, Psihoterapie, Acutonics, Remedii florale bach,

  Centrul Healthy Life

  Localitate: Cluj-Napoca, Judet: Cluj

  Centrul Healthy Life vă oferă următoarele servicii:

  - Testarea întregului organism și echilibrarea organelor cu aparatul medical de biorezonanță Rayocomp PS Polar 1000

  - Testare viruși,fungi, paraziți, vitamine și minerale

  - Testare alergeni și intoleranți alimentari

  -Desensibilizare alergeni si intoleranti alimentari

  - Tratament cu biorezonanță pentru boli oncologice,diabet,astm,anti-fumat, anxietate etc.

  - Remedii florale Dr Bach (depresie, atacuri de panică, stres, anxietate, accidente, traume)dezvoltare personal&#... (citeste tot)

  Adresa: Bdul N Titulescu 111 ap 12 parter intrarea direct din strada (Langa Unicarm)
  Telefon: 0733 930 702 / 0749 984 225
  Aromaterapie, Bioenergoterapie, Biorezonanta, Fitoterapie, Gemoterapie, Homeopatie, Manipulare osteo-articulara, Masaj terapeutic, Psihoterapie, Reiki, Remedii florale bach, Termoterapie,

  CMI Violeta Botescu

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti

  Dr. Violeta Botescu a absolvit Facultatea de medicina generala in Bucuresti in 1991 si a urmat rezidentiatul de medicina generala cu profil pediatrie. A urmat cursuri de specializare postuniversitara in domeniul Homeopatie si Acupunctura pentru obtinerea competentei in domeniu(organizate in Romania doar de Centrul National de Perfectionare al Medicilor si farmacistilor). Ulterior, a participat la toate Congresele Nationale de Acupunctura si Homeopatie si toate seminarele organizate de Societatea Romana de Homeopatie si creditate de Colegiul Medicilor. De asemenea in 2006 am obtinut si competenta de formare in Homeopatie, avand dreptul de a... (citeste tot)

  Adresa: Str. Pietei 33-35, Bl A7, Scara B, Parter, ap 48, Sector 1, Bucuresti Interfon 48C
  Telefon: 0721.917.845 / 021.668.74.76
  Acupunctura, Apiterapie, Fitoterapie, Homeopatie,

  Dr. Fang Medic Chinez

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti

  Sănătatea înseamnă yin şi yang în echilibru Daca v-ati saturat de retete compensate, de medicamente cu efecte adverse, daca va este teama de spital si sali de operatii, atunci poate ca a sosit timpul sa incercati o metoda care functioneaza cu succes de peste 4.000 de ani si care este 100% naturala. Este binecunoscut in lumea intreaga faptul ca poporul chinez este unul dintre cele mai sanatoase si mai longevive popoare de pe planeta. Chinezii sunt, pe parcursul intregii lor vieti, sanatosi, supli, au o energie debordanta si o capacitate enorma de munca, si majoritatea dintre ei ajung cu usurinta la varsta de 90-100 de ani. A... (citeste tot)

  Adresa: Str. Aleea Poiana Mare, Nr. 4, Bloc B7, Scara C, Et. 1, Ap./Interfon 48, Sector 6
  Telefon: 0720 738 150 / 0769 606 591
  Acupunctura,

  Drumul spre Centru

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti
  Drumul spre Centru terapii si dezvoltare transpersonala - cu Ana Maria Stefanescu & Cristina Flueras - Drumul spre centru inseamna drumul catre noi insine. Este drumul catre asumarea propriei realitati, prin constientizarea infinitului spatiu de trairi ce compun fabulosul puzzle al existentei. Suntem fiinte cu o singura reala nevoie: aceea de intregire, de a trai in uniune cu Tot ce exista. Fiinte complete ce contin intreg Universul si-l exprima in moduri unice. Traind constient, percepem in sfarsit uluitoarea putere creatoare intrinseca pe care o avem, dar primit din dar, dar de impartasit si de sporit la nivelul intregii Creatii... (citeste tot)
  Adresa: Str. Dumitru Cariagdi nr. 7
  Telefon: 0723 335 105 / 0723.473.059
  Psihoterapie, Terapia craniosacrala,

  Natur House

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti

  Centru de Nutritie si Dietetica NATUR HOUSE Berceni - Piata Sudului,
  te provoaca sa-ti schimbi:

  - vechile obiceiuri alimentare cu unele noi, potrivite stilului tau de viata
  - silueta actuala cu silueta ideala
  - dieta universala in dieta personalizata
  - motivatia de a slabi in rezultate masurabile
  - monitorizare saptamanala de catre nutritionist - dietetician
  - sprijn si motivare pana la atingerea greutatii dorite

      Invata ce sa mananci!
      Slabeste cat doresti!
      Simte-te bine!

   Suna acum pentru prog... (citeste tot)

  Adresa: Sos. Berceni, nr.3, bl.2, sc. 1, parter - Tel. 0755.355.444
  Telefon: 0755.355.444
  Dietoterapie,

  Psihoterapeut Doctor Tianu Cornelia

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti
  A trai in echilibru inseamna a da atentie corpului, mintii si spiritului . Sanatatea este dependenta de armonia in care traiesti cu propriul suflet (Dr. Edward Bach 1932) Deviza noastra este un suflet linistit creaza conditiile pentru a fi fericit si pentru asta, abordam intr-un mod holistic problema pentru care clientul ne solicita ajutorul. In cadrul aceleiasi sedinte, se poate folosi oricare dintre formele de terapie mentionate, sau cumulate, cele mai eficiente si adecvate starii psihice a clientului, astfel incat vindecarea sa apara cat mai curand si pe toate plan... (citeste tot)
  Adresa: Str Traian Nr 48 Sector 3 Bucuresti
  Telefon: 0722750422
  Ayurveda, Psihoterapie, Remedii florale bach, Terapia craniosacrala,

  ScienceMed

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti

  Medicina Integrată ScienceMed este, în acest moment, la nivel mondial, metoda cea mai modernă de diagnostic și tratament. Bazată pe studii științifice, metoda ScienceMed a reușit, pentru prima dată în istoria universală, integrarea medicinei alopate cu cele mai performante metode din medicina alternativă (naturistă). Avantajele medicinei integrate ScienceMed: Diagnosticare precisă și neagresivă la nivel energetic, celular și organic. Diagnosticarea bolilor din faza incipientă. Putem interveni foarte eficient în prevenția îmbolnăvirii și creșterea imunității, atât la copii, cât și l... (citeste tot)

  Adresa: Splaiul Unirii nr. 8, bl. B4, parter, Sector 3 (Piața Unirii, pe partea dreaptă a cheiului D�mboviței �n direcția Timpuri Noi)
  Telefon: 0723.175.208
  Biorezonanta, Fitoterapie, Gemoterapie, Homeopatie, Remedii florale bach,

  Shakti

  Localitate: Bucuresti, Judet: Bucuresti

  �A exprima Shakti, �nseamna sa fii liber si �mpacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt�, pornind de la acest g�nd, noi propunem o abordare complexa clientilor nostri. Centrul Shakti a creat o oază de pace �n tumultul bucurestean. Centrul vă ofera posibilitatea de a vă �ngriji at�t de frumusetea exterioară, prin serviciile clasice ale unui salon de infrumusetare (coafor, cosmetica, machiaj de ocazie, machiaj mirese, masaj anticelulitic, masaj de drenaj limfatic etc ) c�t si de cea interioară, prin intermediul unor servicii cum ar fi terapie reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie, terapie craniosa... (citeste tot)

  Adresa: Str. Nicolae Beldiceanu nr. 7, (intrarea din Stanislav Cihoschi), Sector 1, Bucuresti
  Telefon: 0755 069 569
  Masajul Ayurvedic, Reiki, Ritualul Raindrop, SPHE-RE, Terapia craniosacrala,

  Terapia Florala Bach Constanta

  Localitate: Constanta, Judet: Constanta

  Terapia florala Bach este o metoda naturala de echilibrare mentala si emotionala, avand ca rezultat stimularea capacitatii proprii a corpului de a se vindeca. Ea poarta numele medicului englez Dr. Edward Bach, cel care i-a pus bazele dedicandu-si intreaga sa viata descoperii ei la inceputul secolului XX.

  Aceasta este o terapie blanda, naturala, lipsita de toxicitate care nu creaza dependenta si nu interactioneaza cu alte medicamente sau tratamente.

  Poate  fi  considerata ca "veriga lipsa" in procesul de  vindecare prin  aplicare... (citeste tot)

  Adresa: str. Crisanei, nr. 65A, Constanta
  Telefon: 0744.653.933
  Remedii florale bach,

  Acu Clinique

  Localitate: Bucuresti, Judet:Bucuresti
  Adresa: Str. Mozart, Nr. 1A
  Telefon: 0724.279.573
  Acupunctura,

  Acumed

  Localitate: Timisoara, Judet:Timis
  Adresa: Str. Aurel Cndea, Nr. 6 (Piaţa Crucii)
  Telefon: 0256-496123, 0723-171400
  Acupunctura,
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de