Categorii
Esti pe: Home » Cancerul nu iarta! Tu te protejezi?
Cancerul nu iarta! Tu te protejezi?
Articol publicat în
Revista: Nr. 62, Anul VII, Ianuarie 2012
Pagina: 17

   Conform estimarilor, numarul bolnavilor de cancer din tara noastra este de aproximativ 500.000 de persoane. Este greu sa stim cu exactitate cati bolnavi de cancer are Romania. Lipsa unui program eficient de prevenire si de monitorizare a cancerului, face ca numarul de bolnavi sa fie intr-o continua si alarmanta crestere.

   Acestea nu sunt cifre reci si impersonale statistici. In spatele lor se afla oameni ca si tine, ca noi toti. Sunt chiar prieteni, rude si cunoscuti de-ai tai. Si ei erau, nu demult, sanatosi! Si ei se credeau la adapost de boala si durere, furati de preocuparile unei vieti prea trepidante. Ca si noi, cei sanatosi, pacientii cu diagnostic de cancer au sperante si dorinte pentru un viitor mai bun. Cei mai multi dintre ei afirma, tulburator, ca, de li s-ar oferi o noua viata, ar trai-o altfel.

   Cancerul e un adeversar tacut, dar care loveste crunt si pe neasteptate, uneori, chiar in toiul celor mai frumoase zile ale vietii. Revenind la statistici, in ceea ce priveste boala canceroasa, Romania se situeaza printre primele tari din Europa, la nivelul morbiditatii. In anii care vin, aceasta tendinta se va accentua. La femei, majoritatea cazurilor sunt de cancer mamar si de col uterin, iar la barbati predomina cancerul pulmonar, cel colorectal si tumorile urogenitale. Din nefericire, nici copiii, in nevionovatia lor, nu sunt ocoliti de cumplita maladie. La ei, leucemia este forma cea mai comuna!

   Ti-ar trebui un suflet de piatra ca sa ramai nepasator la atata suferinta. Si, sigur ti-ai dori sa faci ceva sa-i aperi pe toti cei dragi tie. E de inteles! Acelasi lucru il vor si cei mai mari savanti ai Lumii, angrenati in cercetari carora li se aloca miliarde de dolari.

   Cancerul apare datorita multiplicarilor haotice, necontrolate ale celulelor. Inca nu s-a descoperit un remediu care sa fie intotdeauna in stare sa stopeze acest cumplit proces. Dar s-au descoperit cauzele datorita carora se produce aceasta diviziune celulara necontrolata si de neoprit. Peste 85% din imbolnavirile de cancer sunt datorate obiceiurilor noastre sau factorilor de mediu. Asta inseamna ca ele puteau fi evitate!

   Cancerul este un dusman fara mila. La fel este si lipsa de informatie ori neglijenta. Acum avem la dispozitie rezultatele a mii de studii stiintifice, cu ajutorul carora putem invata sa ne ferim. Dar ne lipseste ceva. Ceva ce, probabil, le-a lipsit si celor ce sunt, astazi, pacienti ai clinicilor de oncologie... Timpul! Avem nevoie de informatie prezentata succint, pe inteles.

   Recent aparut si incluzand rezultatele celor mai noi cercetari din domeniul oncologic, volumul “Factori de risc in cancer” este o lucrare unica in peisajul editorial romanesc... o carte ce raspunde stringentei nevoi de informatie in domeniu. Doresti sa te pui la adapost din fata cancerului? Acum, poti actiona! De fapt, prezentul este singurul moment in care iti poti schimba viitorul, prin alegerile pe care le faci. Ofera-ti volumul “Factori de risc in cancer”!

   In corpul uman se produc celule canceroase de 6-10 ori intr-o viata. Acum poti invinge cancerul, inainte ca razboiul sa inceapa. Actioneaza intelept!

Comenzi la telefon: 0726.258.956, 0744.332.981

Tomi Tohaneanu, redactor la revista Tratamente naturiste

Alte articole...

<
 • Omagul (aconitul) - tratament antinevralgic

  Omagul (aconitul) - tratament antinevralgic

 • Traheita. Atentie la alimentele si bauturile reci!

  Traheita. Atentie la alimentele si bauturile reci!

 • Protejarea pielii in sezonul rece

  Protejarea pielii in sezonul rece

 • Ateroscleroza si colesterolul. Cum sa ne protejam inima si sistemul circulator

  Ateroscleroza si colesterolul. Cum sa ne protejam inima si sistemul circulator

 • Tratamente naturiste pentru scaderea colesterolului

  Tratamente naturiste pentru scaderea colesterolului

 • Papadia stimuleaza urinarea

  Papadia stimuleaza urinarea

 • Digestia gastrica imbunatatita cu tratamente naturiste

  Digestia gastrica imbunatatita cu tratamente naturiste

 • Afectiunile respiratorii vindecate prin terapia Bowen

  Afectiunile respiratorii vindecate prin terapia Bowen

 • Hepatita cronica - ce tratamente naturiste se recomanda

  Hepatita cronica - ce tratamente naturiste se recomanda

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Suc ecologic de soc Biotta

Produs de Biotta

21
73
LEI

Laptisoror de matca pur BIO Apiland

Produs de Apiland

Larogrip

Produs de Laropharm

13
50
LEI

Tusogal sirop pentru adulti

Produs de Laropharm

10
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de