Categorii
Esti pe: Home » Cum sa ne protejam impotriva radiatiilor cu aparatul TORSER
Cum sa ne protejam impotriva radiatiilor cu aparatul TORSER
Articol publicat în
Revista: Nr. 58, Anul VI, Septembrie 2011
Pagina: 17

   Medicina viitorului va utiliza nu doar o actiune curativa exercitata asupra coprului fizic, ci si o terapie orientata spre componentele energetice si informationale ale sanatatii umane. In acest sens, o serie de tehnologii de avangarda anticipeaza deja posibilitatile de tratament ale unei medicini totale, in stare sa anuleze toate punctele de pornire ale bolilor somatice. Printre aplicatiile tehnologice de acest tip se numara si un aparat dezvoltat in Ucraina in anii `90. Acest dispozitiv, numit Torser, a fost conceput pe baza tehnologiilor militare rusesti, chiar de catre oamenii de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactorului de la Cernobil. La ora actuala, Centrul de Tehnologii Bioenergoinformationale Neotek, dezvolta proiecte si studii speciale, cu participarea oamenilor de stiinta din Rusia, Ucraina, Franta, Romania, Elvetia si Germania.

Terapie fizica, energetica si informationala

   Dispozitivul Torser este un generator bioenergoinformational ce permite o actiune concomitenta pe toate cele trei nivele principale ale organismului: informational, energetic si fizic. Astfel, el elimina atat consecintele, cat si cauzele bolii.

   La primul contact cu Torser, aproape toti utilizatorii percep o stare de liniste si echilibru psihic. Apoi, folosindu-l zilnic, ei se bucura de un somn mult mai profund si mai odihnitor si de disparitia sau ameliorarea puternica a durerilor. Pacientii pot resimti si furnicaturi ori senzatii de cald sau rece in diferite parti ale corpului, acestea fiind rezultatul proceselor rapide de crestere si echilibrare a bioenergiei umane si indiciile inceperii procesului de vindecare.

   In Torser sunt utilizate tehnologii unicat: incarcarea in camp cu polarizare axiala, microgeneratorul magnetic cu polul sferic si nucleul matriceal quasi-fractalic. Aparatul are o perioada de functionare de minim 8 ani, o raza de actiune de 2,5 m si o greutate de 40 g. Deoarece nu necesita o sursa de alimentare electrica, dispozitivul nu produce campuri electromagnetice nocive. Din contra, Torser genereaza un camp de protectie si echilibrare bioenergetica. De aceea, el trebuie purtat in apropierea corpului (pe locul cu probleme) sau in fata calculatorului, a televizorului ori a cuptorului cu microunde.

   Utilizatorul dispozitivului Torser va beneficia de un camp bioenergetic puternic, bine echilibrat si protejat timp de 8 ani. Cu ajutorul fotografiilor realizate gratie efectului Kirlian (prin care materia vie apare inconjurata de un halou luminos si policrom) pot fi sesizate marile transformari calitative prin care trece biocampul uman, prin folosirea aparatului Torser. Biocampul (sau aura) capata o amplitudine mai mare, iar emanatia sa luminescenta este mai intensa, cu disparitia discontinuitatilor.

O destainuire …

   "Ma numesc Mihaela Stroe, am 56 de ani si lucrez de o jumatate de an in contabilitate la o intreprindere din orasul nostru. Cladirea in care se afla birourile noastre este situata chiar in fata unui turn pe care sunt amplasate antene de teleradiocomunicatii. In fiecare zi lucrez peste 4 ore la calculator.

   De cand cu angajarea in acest loc, am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau, cu stari de indispozitie, epuizare si incapacitate de concentrare. La controlul medical, doctorul mi-a spus ca am glanda tiroida marita si o tensiune arteriala oscilanta. Pe langa acestea, au inceput sa se manifeste dureri de cap din ce in ce severe, mai ales spre seara, dupa ce vorbeam la telefon cu fiica mea, aflata in strainatate. Somnul nocturn imi era extrem de agitat, iar dimineata ma trezeam obosita. S-a accentuat si mai mult problema dioptriilor ochiului stang (de la +2,3 la +4,5).

   La serviciu, eram stresata si nervoasa fata de colegele mele. Nu stiam ce sa mai cred, intrebandu-ma daca exista vreo legatura intre aparitia acestor probleme de sanatate, munca mea la calculator, folosirea in exces a telefonului mobil si aceste antene din fata cladirii firmei. Nu dupa multa vreme, am ajuns intr-o situatie disperata, fara nicio rezolvare... Dar, intr-o seara, am vizionat o emisiune TV in care generalul Emil Strainu povestea despre un dispozitiv militar rusesc. Domnia sa a vazut respectivul aparat in cadrul unei expozitii internationale din Moscova, iar ulterior a aflat ca poate fi procurat si la noi, in Romania. Tot dansul spunea ca Torser este cel mai eficient dispozitiv portabil destinat protectiei omului impotriva diferitor radiatii emise de calculatoare, telefoane mobile, sisteme de teleradiocomunicatii sau radiatii Hartmann. Ba chiar mai argumenta ca dispozitivul ofera protectie si impotriva atacurilor psihotronice (bioenergii negative emise de catre rauvoitori). De asemenea, afirma ca dispozitivul in cauza este cel mai eficient mijloc pentru cresterea si echilibrarea bioenergiei umane si ca este folosit pentru tratamentul rapid al multor probleme de sanatate.

   Fiindca starea sanatatii mele se tot inrautatea de la o zi la alta, n-am mai stat mult pe ganduri si am facut tot ce era necesar pentru a-mi procura cat mai repede acest dispozitiv, care mi-a venit in scurt timp, chiar la serviciu. Toata ziua l-am tinut cu mine, in buzunar sau in fata calculatorului. Chiar de la inceput, am avut o senzatie ciudata si furnicaturi in picioare si abdomen. Spre pranz, aceste efecte au disparut. Din ziua aceea, durerile de cap nu s-au mai facut simtite, iar noaptea am avut un somn profund si linistit. M-am trezit odihnita si plina de energie. Dar cea mai mare surpriza am avut-o in fata medicului care, in urma controlului, nu stia ce sa mai spuna. Examenul clinic a aratat ca tiroida aproape a intrat in parametrii normali, iar oscilatiile tensiunii au disparut. Medicul nu-si gasea cuvintele ca sa imi dea vreo explicatie! Dar, desigur, eu aveam deja explicatia acestui fenomen... Ii multumesc d-lui general Emil Strainu, pentru ca, datorita dansului am avut ocazia sa aflu despre Torser. Multe multumiri, pornite din tot sufletul, si celor care au creat acest minunat aparat. Sa va ajute Dumnezeu!"

Autor: Victor Jalo, specialist in biotronica Torser

Contact: Centrul de tehnologii bioenergoinformationale Neotek, tel. 0733.595.162, neotek.info@yahoo.com, www.torser.ro

Articol redactat de Tomi Tohaneanu, redactor la revista Tratamente naturiste

Alte articole...

<
 • Care este cauza de origine a oricarei boli?

  Care este cauza de origine a oricarei boli?

 • Mancarimile pielii - 7 remedii pentru vindecarea pruritului

  Mancarimile pielii - 7 remedii pentru vindecarea pruritului

 • O noua inventie: bandajul rezistent la apa

  O noua inventie: bandajul rezistent la apa

 • Te invinetesti prea usor? Sa tratam rapid echimozele!

  Te invinetesti prea usor? Sa tratam rapid echimozele!

 • Infertilitatea masculina tratata naturist

  Infertilitatea masculina tratata naturist

 • Arsurile solare - leacuri accesibile pentru o vindecare grabnica

  Arsurile solare - leacuri accesibile pentru o vindecare grabnica

 • Pneumonia la copii

  Pneumonia la copii

 • Terapia ELF - medicina energetica

  Terapia ELF - medicina energetica

 • Obezitatea - o invingi sau te invinge?

  Obezitatea - o invingi sau te invinge?

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Homeoemotional

Produs de Homeogenezis

Homeosistemic

Produs de Homeogenezis

Homeoalcosol

Produs de Homeogenezis

Homeocardiovas

Produs de Homeogenezis

Homeocert

Produs de Homeogenezis

Homeocom

Produs de Homeogenezis

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de