Categorii
Esti pe: Home » Cum sa obtii un bronz perfect sanatos
Cum sa obtii un bronz perfect sanatos
Articol publicat în
Revista: Nr. 77, Anul VIII
Pagina: 06

    În zilele noastre nu mai e un mister faptul că soarele este foarte periculos şi continuă să fie din ce în ce mai dăunător pielii noastre de la an la an. Chiar dacă nu îţi dai seama de lucrul acesta pe moment, efectele negative se vor vedea în timp. Partea plină a paharului este faptul că există şi o alternativă mult mai sănătoasă: autobronzantele.

    La ce te gândeşti? La urmele inestetice, la aplicarea greoaie, la petele de pe lenjerie sau la procedura de exfoliere? Îţi poţi lua gândul de la ele, pentru că eşti pe cale de a afla cum poţi obţine un bronz impecabil cu minimum de efort. Merită să-ţi oferi înca o şansă în plus, nu?!

Ce autobronzant să folosesc?

    Prima întrebare legată de procesul de autobronzare este, în mod evident, cea care se referă la tipul de produs pe care îl alegem. Înainte de toate, trebuie să ai în vedere faptul că toţi suntem diferiţi, iar asta înseamnă că şi textura pielii noastre este diferită de la persoană la persoană, ceea ce va face ca şi efectul autobronzantului să nu fie la fel.

   În momentul de faţă, pe piaţă există mai multe variante de autobronzant: cremă, spray, spumă, stick, şerveţele sau loţiune. Cum o alegem pe cea potrivită? Mai întâi, vom ţine cont de tipul de piele pe care îl avem şi de efectul pe care vrem să-l obţinem. Dacă nu suntem grăbite şi avem pielea deschisă la culoare, cel mai indicat este să optăm pentru autobronzantele loţiune cu efect de nuanţare. În cazul în care trebuie să avem un bronz de invidiat a doua zi, cel mai bine este să alegem autobronzantele de tip spumă. La produsele de tip spray, stick sau şervetele este bine să apelăm doar în momentele în care suntem deja bronzate şi vrem doar un plus de culoare sau strălucire.

2 trucuri despre autobronzantul care ţi se potriveşte

   Trick 1 - Pentru un rezultat perfect şi uniform este bine să ne achiziţionăm o mănuşă specială pentru aplicarea autobronzantului, care va distribui produsul în mod egal pe toată suprafaţa corpului şi ne va proteja mâinile de o colorare excesivă nedorită.

   Trick 2 - Atenţie la ingrediente! Un autobronzant bun va avea în compoziţia sa DHA (dihidroxiacetona), care nuanţează stratul de la suprafaţa pielii. Dacă veţi întâlni pe lista de ingrediente şi eritruloza, acesta va intensifica actiunea DHA, asigurând un bronz uniform şi fără pete.

Cum aplicăm autobronzantul?

    Acum că am ales corect autobronzantul de care avem nevoie, vom începe rutina de dinaintea aplicării. Aceasta este formată din 2 paşi: exfoliere şi hidratare. Este recomandat să vă exfoliaţi şi să vă hidrataţi în profunzime pielea cu 24 de ore înaintea autobronzării, iar cu câteva ore înainte să hidratati din nou zonele uscate ale corpului, precum coatele, genunchii sau laba piciorului.

   Trick 1 - Epilarea trebuie făcută cu 48 de ore înaintea procesului de autobronzare.

   Trick 2 - Suntem tentate de cele mai multe ori să aplicăm autobronzantul pe tot corpul, inclusiv pe faţă. Este indicat totuşi să apelăm la un autobronzant special conceput pentru această zona, pentru că acestea conţin o formulă diferită care va bronza pielea fără a bloca porii. Dacă totuşi nu doriţi să faceţi o asemenea investiţie, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână o cremă de faţă nuanţatoare bună.

Ce se întâmplă dacă în final nu reuşim să obţinem rezultatul dorit?

   În 3 cuvinte: exfoliere, hidratare şi reaplicare. Vei urmări aceeaşi paşi, asigurându-te că de data aceasta vei acorda o atenţie mai sporită primelor două etape.

   Iată şi un truc! Pentru a-ţi pune în valoare noua nuanţă arămie a pielii, poţi opta pentru machiajul "bronzing", punând accent pe fardurile aurii, pudra bronzantă şi rujul corai sau nude.

Autor: www.pinkyheels.blogspot.ro by Loredana

Redactat de Dr. Frunza Alexandru

Alte articole...

<
 • Tratamentul in boala Basedow pentru reglarea functiei tiroidiene

  Tratamentul in boala Basedow pentru reglarea functiei tiroidiene

 • Oxidul nitric creste imunitatea. Fii in forma in fiecare zi cu un produs obtinut din fructe Noni!

  Oxidul nitric creste imunitatea. Fii in forma in fiecare zi cu un produs obtinut din fructe Noni!

 • Noni - un fruct tropical miraculos din Polinezia

  Noni - un fruct tropical miraculos din Polinezia

 • Hemoroizii. Sa actionam asupra cauzelor!

  Hemoroizii. Sa actionam asupra cauzelor!

 • Detoxifierea prin alimentatie

  Detoxifierea prin alimentatie

 • Florentina Opris ne invata cum sa invingem stresul

  Florentina Opris ne invata cum sa invingem stresul

 • Ce rau ne face alcoolul pe timpul verii

  Ce rau ne face alcoolul pe timpul verii

 • Complicatiile in diabetul zaharat

  Complicatiile in diabetul zaharat

 • Miastenia gravis - slabiciunea musculaturii fetei, mainilor si picioarelor

  Miastenia gravis - slabiciunea musculaturii fetei, mainilor si picioarelor

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Artrisalm

Produs de Star International Med

19
00
LEI

Ashwagandha Rasayan Tab

Produs de Star International Med

27
00
LEI

Pressure Down

Produs de Star International Med

21
00
LEI

Breast Up Cream

Produs de Star International Med

20
00
LEI

Artrisalm

Produs de Star International Med

19
00
LEI

Pressure Down

Produs de Star International Med

21
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de