Categorii
Esti pe: Home » Filtrul Nikken Waterfall. Indestuleaza-te de la izvorul sanatatii!
Filtrul Nikken Waterfall. Indestuleaza-te de la izvorul sanatatii!
Articol publicat în
Revista: Nr. 66, Anul VII, Mai 2012
Pagina: 23

   Sistemul de apa PiMag Waterfall, cel mai nou produs din generatia filtrelor de la Nikken, s-a bucurat de o primire spectaculoasa in Romania, inca de la recenta sa aparitie pe piata. El este un sistem de filtrare cu adaugare de minerale ce ajuta substantial la restaurarea echilibrului organismului uman, producand o apa cu un nivel ridicat al pH-ului. Iar acest lucru este realizat, dupa cum te poti usor convinge, la costuri accesibile.

Hiperaciditatea si primejdiile ce te pandesc

   Din ce in ce mai multi oameni vorbesc, in ziua de azi, despre apa alcalina (apa cu pH marit) si despre beneficiile acesteia. Pentru multi cercetatori, medici si terapeuti aceasta caracteristica a apei constituie principalul mijloc de neutralizare a aciditatii tot mai ridicate a dietei noastre moderne. Ei considera ca, prin obtinerea unui echilibru in corp, sanatatea si bunastarea generala sunt ameliorate si ca apa alcalina inlesneste restaurarea acestui echilibru, ajutand corpul sa lupte impotriva bolilor.

   Robert Young, celebrul nutritionist si naturopat american care, de curand, a vizitat si tara noastra, este creatorul formulei "pH miracle". El promoveaza alimentatia bazica (alcalina), ca fundament al sanatatii, vitalitatii si tineretii. In viziunea sa, dezechilibrul pH-ului la nivelul tesuturilor, datorat aciditatii dietei si apei de la retelele publice de distributie, este cauza tuturor relelor, responsabil de imbatranirea prematura, de caderea parului, de obezitate si de aproape 80% dintre boli.

   In natura, ploile alcaline aproape ca au devenit exceptii, astfel ca apele pluviale sunt acide, producand efecte ce se reflecta si asupra vegetatiei. Prin urmare, pH-ul picaturilor de ploaie scade inca din atmosfera... Ce sa mai vorbim despre ceilalti factori acidifianti ai apei, din sol sau din panza freatica?!

   Printre bolile datorate excesului de aciditate se numara bolile de inima, cancerul si diabetul. Rezumatul celor 20 de ani de cercetari ai lui Robert Young ar fi aceasta formula: "intr-o farfurie ar trebui sa avem maxim 20% hrana formatoare de acizi (cum ar fi carnea sau cerealele gatite) si 80% hrana alcalina, cum ar fi legumele verzi".

   In multe clinici naturiste din strainatate si din Romania s-au obtinut rezultate extraordinare in vindecarea a peste 100 de afectiuni cronice, doar prin schimbarea dietei. Totusi, pentru multi dintre noi, cel putin deocamdata, adoptarea acestei formule alimentare pare destul de dificila (mai ales daca nu suferim de vreo afectiune grava).

   Solutia cea mai simpla si mai usoara este alcalinizarea organismului cu ajutorul apei alcaline, apa PiMag. Conteaza, insa, nu numai calitatea apei baute, dar si calitatea apei folosite la prepararea mancarii, ceaiului ori cafelei, cat si a celei folosite pentru dus sau baie.

   La ora actuala, suntem agresati, in permanenta, de o sumedenie de substante chimice daunatoare. Toate alimentele care contin conservanti artificiali, colorantii, detergentii si alte substante din imbracaminte (ce raman in urma spalarii sau curatarii sale) ne expun la acumularea toxinelor formatoare de acizi. Aerul pe care-l respiram si substantele pe care le atingem (unele produse de curatare, vopsele, cosmetice) contin factori potentiali de imbolnavire, asimilati si acumulati in organism. Este, practic, imposibil sa mentinem puritatea aerului pe care il respiram (in afara aerului din locuinte sau birouri, tema despre care vom vorbi intr-un numar viitor). La fel de greu este, adesea, sa ne asiguram si cu privire la calitatea alimentelor pe care le consumam. Din pacate, calitatea apei este singurul factor din mediul inconjurator pe care-l putem controla. Si aceasta se poate realiza doar cu ajutorul unui sistem de filtrare eficient si ale carui consumabile sunt simplu de inlocuit, atunci cand se impune.

Sursa ta de apa alcalina...

   Sistemul de apa Nikken PiMag Waterfall este inspirat de prospetimea apelor curgatoare din Japonia, unde beneficiile apei de izvor alcaline, bogata in minerale, sunt cunoscute de secole. Aceasta este ideea din spatele acestui produs remarcabil. Sistemul sau unic gravitational de filtrare activa creaza o apa cu un nivel mai ridicat al pH-ului decat apa de la robinet sau cea imbuteliata, procurata din comert. Designul sau unic, aerodinamic, include un vas special in care apa este filtrata si imbogatita cu elemente vitale, atunci cand se scurge printre pietricelele cu un continut special. Acestea provin din zacaminte subacvatice situate in apropierea unei mici insule coreene si contin minerale din clasa silicatilor.

   Filtrul sau eficient si reciclabil realizeaza o purificare a apei in mai multe faze, printr-o combinatie unica de ingrediente (calciu coral, argint, argila, KDF etc.). Apa are si un P.O.R. scazut, este ionizata si magnetizata.

   Waterfall a primit, ca recunoastere internationala, Sigiliul de Aur de la Asociatia privind Calitatea Apei din SUA. Aceasta acreditare e acordata numai sistemelor de tratare a apei care au indeplinit standarde riguroase privind performanta, capacitatea si siguranta in inlaturarea contaminantilor din apa "potabila", de la retea.

   Acest sistem de apa este conceput pentru a incapea in orice dulap standard de bucatarie. Mai mult, pentru ca nu necesita vreo sursa de electricitate sau conectare la reteaua de apa, el poate fi amplasat oriunde in casa. Senzorul sau stie cand ati atins limita de filtrare de 900 de litri si va atentioneaza atunci cand trebuie inlocuit filtrul (lucru pe care il puteti face lesne, personal).

Comenzi si informatii: SC Lotus San SRL, tel. 0255.222.522, 0731.008.365, 0770.442.166, www.lotus-san.ro, contact@lotus-san.ro

Autor: terapeut Carol Biro, tel. 0744.509.503, 0728.025.042

Redactat de Tomi Tohaneanu

Alte articole...

<
 • Detoxifierea organismului. O conditie a vindecarii depline

  Detoxifierea organismului. O conditie a vindecarii depline

 • Abcese si furuncule - tratamente naturiste

  Abcese si furuncule - tratamente naturiste

 • Palpitatiile - tratamente naturiste

  Palpitatiile - tratamente naturiste

 • Cordul pulmonar cronic

  Cordul pulmonar cronic

 • Vopsirea parului cu solutii naturale

  Vopsirea parului cu solutii naturale

 • Afectiunile parului si a scalpului care conduc la alopecie

  Afectiunile parului si a scalpului care conduc la alopecie

 • Purpura. Cum tratam petele rosii de pe piele

  Purpura. Cum tratam petele rosii de pe piele

 • Secrete din tezaurul naturii: Baile in miere

  Secrete din tezaurul naturii: Baile in miere

 • Argila ALGO in lupta cu nodulii tiroidieni si durerile articulare

  Argila ALGO in lupta cu nodulii tiroidieni si durerile articulare

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de