Categorii
Esti pe: Home » Ionizarea aerului din casa ta poate fi o sursa de sanatate pentru tine si copiii tai
Ionizarea aerului din casa ta poate fi o sursa de sanatate pentru tine si copiii tai
Articol publicat în
Revista: Nr. 68, Anul VII, Iulie 2012
Pagina: 27

   Aerul pe care îl respirăm este esenţial pentru viaţă şi, nu în ultimul rând, pentru calitatea acesteia. Fără hrană omul poate supravieţui câteva săptămâni, fără apă câteva zile, însă fără aer acesta va rezista doar câteva minute.

   "Aerul pur şi de calitate este condiţia principală pentru sănătatea sângelui, de care depinde atât bunăstarea organelor, cât şi o bună condiţie mentală" (Platen - "O Novo Metodo de Curar"). Tot Platen arată că aerul este "pâinea plămânilor" spunând, sugestiv, că "nimeni nu va consuma hrana vomitată de alţii".

   Totuşi, noi procedăm într-un mod analog în privinţa "alimentului plămânilor", eliminat de alţii, respirând un aer impurificat prin materii nocive. În sălile închise (sau fără filtru de aer) suntem forţaţi să respirăm, de repetate ori, aerul eliminat din plămânii altora. Atâta vreme cât nu conştientizăm acest adevăr, dezinfectanţii nu vor valora nimic, întrucât aerul proaspăt şi pur este cel mai bun remediu ce garantează sănătatea.

Ionii negativi sunt vitaminele aerului!

   Pacienţii cu afecţiuni respiratorii, de exemplu cu astm bronşic, se simt mult mai bine respirând aerul de la munte sau de lângă cascade, datorită concentraţiei crescute de ioni negativi din aceste zone. Este important, deci, ca aerul din încăperile noastre, pe lângă puritatea lui, să fie şi bogat în ioni negativi. Aceştia au o influenţă covârşitoare pentru sănătatea umană. Rolul acestora este mult apreciat în terapie! Să amintim, doar, relaţia directă dintre concentraţia de ioni negativi din aer şi nivelul de serotonină (hormonul fericirii).

Poluarea spaţiilor de locuit. Cum ne protejăm?

   Dumneavoastră ce credeţi? Aerul din camera dv. este poluat sau seamănă, mai degrabă, cu aerul curat de pădure? O familie modernă petrece cam 90% din timp în spaţii închise. Pe de altă parte, nivelul de poluare al aerului din căminele noastre este considerat o ameninţare majoră pentru sănătate.

   Agenţia de Protecţie a Mediului din S.U.A. a constatat că aerul din încăperi poate fi şi de trei ori mai poluat decât cel de afară. Covoarele, tapiţeriile, vopselele şi substanţele de curăţare emit vapori cu efect toxic, alergen sau iritant. Praful, polenul, celulele moarte şi părul animalelor de casă sunt, de asemenea, prezenţe frecvente în aerul pe care îl respirăm. Iar acest aer poluat ne degradează treptat sănătatea.

Aparatul Kenko Air ionizează aerul din casele noastre

   Pentru a vă proteja familia de aceste efecte, Nikken (Institutul Japonez de Cercetare în Sănătate) vă recomandă un sistem de filtrare a aerului de ultimă generaţie ce face parte din conceptul de Bunăstare Totală.

   Purificatorul şi ionizatorul de aer Kenko Air a fost conceput printr-o combinaţie de ştiinţă inovatoare şi soluţii naturale. Acesta are încorporat un filtru de ultimă generaţie, Ultra-Low (ULPA), ce ne asigură un aer tot atât de curat precum cel al pădurilor imense, neafectate de poluare.

   Într-un mod, evident, mai eficace decât filtrele HEPA, anterior folosite inclusiv în laboratoarele nucleare sau în camerele de operaţie ale spitalelor, noul filtru Kenko Air elimină 99,9995% din praf, polen, mucegaiuri, bacterii şi alte particule aeropurtate, cu dimensiuni de până la 0,12 microni, acoperind o suprafaţă de 30 de metri pătraţi. Dispozitivul este girat de către Fundaţia Europeană de Cercetare a Alergiilor, de Fundaţia Britanică de Alergologie şi de către Forumul Norvegian de Astm şi Alergii. În plus, generarea de ioni, fără eliberare de ozon, crează o atmosferă relaxantă, cu aer îmbogăţit, precum acela din codrii de răşinoase de la munte sau de lângă cascade.  

   Dv. alegeţi! Doriţi ca familia dv. să continue să respire un aer poluat? Sau, dimpotrivă, vreţi să le daţi celor dragi şansa de a respira un aer proaspăt, înviorător?

   Cazuistica internaţională şi experienţa terapeutică ne arată eficienţa acestui filtru, mai ales în afecţiunile respiratorii (bronşită, astm bronşic, rino-sinuzite, rinite cronice, gripă, viroze, TBC, cancer pulmonar), dar şi în probleme precum depresia, sforăitul, rănile infecţioase sau cele greu vindecabile. De fapt, pentru prevenirea oricărei afecţiuni, calitatea aerului respirat deţine un rol fundamental.

   Dotarea grădiniţelor din unele localităţi cu asemenea filtre de aer a redus neaşteptat de mult incidenţa afecţiunilor respiratorii la copii. Aşadar, cel care doreşte să ia în mâini frâiele propriei sănătăţi ar trebui ca, înainte de a-şi asigura o apă de calitate, să asigure purificarea aerului din spaţiul în care trăieşte.

Informaţii: Carol Biro, tel. 0744.509.503, 0728.025.042 sau Cabinet Lotus San, tel. 0255.222.522, 0731.008.365, 0770.442.166, www.lotus-san.ro, e-mail: contact@lotus-san.ro

Redactat de Tomi Tohaneanu, redactor la revista Tratamente naturiste

Alte articole...

<
 • Uleiurile presate la rece de struguri, ardei iute si migdale

  Uleiurile presate la rece de struguri, ardei iute si migdale

 • Sa ne sporim imunitatea!

  Sa ne sporim imunitatea!

 • Enzimele sangvine - creatin fosfokinaza CPK si Gama glutamil transpeptidaza GGT

  Enzimele sangvine - creatin fosfokinaza CPK si Gama glutamil transpeptidaza GGT

 • Cum sa scapi de sforait si care este recordul celui mai zgomotos sforait

  Cum sa scapi de sforait si care este recordul celui mai zgomotos sforait

 • Analiza TSH evalueaza functia tiroidei

  Analiza TSH evalueaza functia tiroidei

 • Untul pamantului combate durerile reumatice

  Untul pamantului combate durerile reumatice

 • Uleiurile presate la rece din armurariu, nuca si susan

  Uleiurile presate la rece din armurariu, nuca si susan

 • Vopsirea parului cu Henna

  Vopsirea parului cu Henna

 • Emfizemul pulmonar. Leacuri pentru dificultatile respiratorii

  Emfizemul pulmonar. Leacuri pentru dificultatile respiratorii

>
www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.sfm.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Ceai merisor 50g AdNatura

Produs de AdNatura

3
50
LEI

Ulei esential de chimen dulce

Produs de Styx naturcosmetic

Ulei esential de cajeput

Produs de Styx naturcosmetic

Ulei esential de lemongrass

Produs de Styx naturcosmetic

Ulei esential de chiparos

Produs de Styx naturcosmetic

Ulei esential de cimbru

Produs de Styx naturcosmetic

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de