Categorii
Esti pe: Home » Ormus - materia, energia si ADN-ul
Ormus - materia, energia si ADN-ul
Articol publicat în
Revista: Nr. 63, Anul VII, Februarie 2012
Pagina: 30

   Majoritatea oamenilor se raporteaza la viata aproape exclusiv in functie de lumea materiala sau de mediul perceptibil prin mijlocirea organelor de simt. Astazi insa, exista aparate care ne pot arata o parte din minunata lume a energiilor. Printre aceste cuceriri tehnologice se numara ochelarii cu infrarosii, aparatele cu raze X sau chiar dispozitivele care surprind emisia energiilor subtile emanate de catre organismele vii. Aceste emisii ale celulelor vii mai sunt numite si aura ori biocamp.

   Asadar, lumea noastra este un univers complex, alcatuit atat din materie solida, palpabila, cat si din variate tipuri de energie. Aura reflecta, de fapt, modul in care se intrepatrund cele doua stari, respectiv cea materiala si cea energetica, iar prin modul in care sunt emise de catre corpul uman, aceste unde (energii) ne ofera indicatii cu privire la starea noastra de sanatate.

ORMUS, punte intre materie si energie

   Dar ce legatura are ORMUS (sau altfel spus elemetele nobile precum aurul, argintul, platina, iridiul sau rodiul aflate in starea lor monoatomica) cu materia, energia si aura? Relatia consta in faptul ca ORMUS a fost denumit ca fiind o "faza" a materiei ce este atat de fina, incat mai poate fi considerata inca energie, dat fiind nivelul de vibratie foarte inalt, asemanator luminii sau, mai exact, al fotonilor ce alcatuiesc fasciculele luminoase. Daca ar fi sa ne imaginam ORMUS ca si cum ar avea trei picioare, atunci doua ar fi in lumea materiala si unul ar mai fi inca in lumea spirituala, acolo de unde, candva, totul ar fi pornit.

Mediul si sanatatea umana

   De ce ar fi indicat sa consumam noi, oamenii, aceste elemente, mai ales acum, in vremurile pe care le parcurgem? Pentru simplul fapt ca, astazi, nu le mai gasim asa de usor ca odinioara in alimentele, in apa sau in aerul pe care le avem la dispozitie... Aceste elemente nobile sunt, de altfel, suportul vietii, modul in care lumina si energia pot parcurge traseele neuronale ale sistemului nostru nervos.

   Din pacate, ORMUS este indepartat si chiar transformat in stari clasice, cum ar fi cea metalica, si deci, el devine din ce in ce mai greu de asimilat, in mediul tot mai poluat, ce contine mult monoxid de carbon (gaze de esapament, fum de tigara), sulf (in conservantii alimentari) sau chiar radiatii electromagnetice (cuptoare cu microunde, computere, telefoane mobile, Wi-Fi etc.).

Atacurile radicalilor liberi

   De retinut este ca poluarea mediului inconjurator si chiar desfasurarea proceselor naturale de producere a energiei in celula vie au ca rezultat formarea de radicali liberi. Printre acestia se numara si oxigenul reactiv, care va cauta sa isi gaseasca echilibrul, preluand electronii lipsa in mod violent din alte tesuturi, printr-un proces intrucatva asemanator cu o explozie.

   Grav este faptul ca radicalii liberi tintesc, in mod special, proteinele si, daca apararea organismului este scazuta, ei vor ajunge chiar si in nucleul celular, acolo unde sunt ascunse genele, catenele ADN. Se stie ca informatiile sunt stocate in ADN cu ajutorul aminoacizilor, acestia fiind, de fapt, structuri proteice care, odata distruse, vor duce la aparitia celulelor degenerate sau malformate. Odata cu ele, se vor ivi boli grave, precum cancerul, diabetul, osteoporoza sau altele mai putin grave, dar suparatoare.

ORMUS si regenerarea ADNului

   Avem, insa, si o veste buna: ADN-ul se poate regenera si, prin urmare, noi ne-am putea reveni, practic, din orice suferinta. Pentru aceasta ar fi nevoie de reconstruirea acelei parti din cantena ADN-ului denumita, pana nu demult, "ADN inutil". Astazi, stiinta a decoprerit ca ADN-ul poate primi informatii din Univers, folosind acesta zona, asemanatoare unui modem de Internet. Interesant este faptul ca aceasta sectiune ADN contine elemente nobile precum aurul, argintul, platina, paladiul sau ruteniul, dar nu in forma lor metalica, ci in starea lor monoatomica.

   Produsul ORMUS M-COMPLEX este alcatuit, in exclusivitate, din elemente monoatomice obtinute din ape termale captate in Platoul Tibetan, la care s-a adaugat 15% pulbere monoatomica de aur, iridiu si rodiu, obtinuta din metale pure. In felul acesta, a fost produs un remediu fortificat, care poseda o eficacitate cu mult sporita. Incearca-l si tu si vei avea o sanatate de invidiat!

Autor: cercetator Dragos Iliescu, www.ormus.ro, telefon 0788.33.77.33

Articol redactat de Tomi Tohaneanu, redactor la revista Tratamente naturiste

Alte articole...

<
 • ABC-ul pastrarii sanatatii. Evita bolile mainilor murdare!

  ABC-ul pastrarii sanatatii. Evita bolile mainilor murdare!

 • Redefineste tineretea cu gama Gerovital H3 Evolution

  Redefineste tineretea cu gama Gerovital H3 Evolution

 • Cum sa obtii un bronz perfect sanatos

  Cum sa obtii un bronz perfect sanatos

 • Primele cuvinte ale copilului meu

  Primele cuvinte ale copilului meu

 • Insuficienta venoasa cronica

  Insuficienta venoasa cronica

 • Durerile reumatice si terapia cu Shungit

  Durerile reumatice si terapia cu Shungit

 • De ce e bine sa mancam pepene verde?

  De ce e bine sa mancam pepene verde?

 • Sensibilitatile alimentare nu-ti dau pace? Afla ce tratamente naturiste poti foosi in intoleranta alimentara!

  Sensibilitatile alimentare nu-ti dau pace? Afla ce tratamente naturiste poti foosi in intoleranta alimentara!

 • Hiperaciditatea gastrica tratata cu Acidostop

  Hiperaciditatea gastrica tratata cu Acidostop

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Suc ecologic de soc Biotta

Produs de Biotta

21
73
LEI

Laptisoror de matca pur BIO Apiland

Produs de Apiland

Larogrip

Produs de Laropharm

13
50
LEI

Tusogal sirop pentru adulti

Produs de Laropharm

10
00
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de