Categorii
Esti pe: Home » Shungit - mineralul care purifica apa
Shungit - mineralul care purifica apa
Articol publicat în
Revista: Nr. 50, Anul VI, Ianuarie 2011
Pagina: 10

   Ştiind că apa reprezintă mai mult de 75% din organismul uman şi peste 85% din greutatea creierului nostru şi că o dată la 17-19 zile se înlocuieşte întreaga cantitate de apă existentă în organism, este cazul să vă asiguraţi că apa consumată de dv. şi familia dv. are cea mai bună calitate!

Sănătate pentru familia dv. Cu fiecare picătură!

   Este important să vă asiguraţi că apa pe care o beţi sau o folosiţi la gătit corespunde standardelor de puritate şi vă asigură aportul zilnic de minerale necesar funcţionării corecte a organismului. O apă de bună calitate vă hidratează corect organismul, vă stimulează digestia, elimină toxinele, vă reglează apetitul ferindu-vă de dezechilibre ponderale, vă protejează aparatul excretor, vă fereşte de tulburările endocrine şi oferă corpului dv. curăţenie. Alegeţi pentru consumul zilnic acea apă care are grijă de sănătatea familiei dv.: APA de SHUNGIT!

Duşmanii sănătăţii dvs. se ascund în apa pe care o consumaţi zilnic. 7 Semnale de alarmă!

1. Apa ucide zilnic circa 25.000 de oameni (studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii).

2. 80% dintre cele mai necruţătoare boli se transmit prin apă.

3. Peste 100 de tipuri de virusuri patogene pot fi vehiculate de către apă (OMS).

4. Peste 76.000 de substanţe chimice produse sintetic se transformă în reziduuri care, într-o măsură mai mare sau mai mică, ajung în reţelele de apă potabilă.

5. 60% din apa intrată zilnic în organism provine din mâncare! (raportul Dieta al OMS).

6. 35%-60% dintre tipurile de cancer sunt produse de hrana şi lichidele consumate. Un exemplu trist îl constituie clorul din apă care formează trihalometani, substanţe incriminate pentru efectele lor cancerigene.

7. Cercetătorii ruşi de la Universitatea din Moscova şi Academia de Medicină Militară din Rusia au demonstrat că radicalii liberi formaţi în timpul tratamentului cu clor al apei (clorinare) constituie cauza mai multor boli grave cardiovasculare, oncologice, a diabetului, îmbătrânirii şi a arteriosclerozei.

Shungit - diamantul sănătăţii dv.!

   Shungitul este mineralul care vă face să străluciţi de sănătate deoarece el posedă puterea de a proteja organismul uman de toate sursele potenţial negative, oferindu-i în acelaşi timp un plus de minerale în stare coloidală. Shungitul transformă apa pe care o beţi zilnic în apă vie, apă dătătoare de viaţă.

   Shungitul are o experienţă de trei secole în care a fost considerat remediul miraculos pentru anemii, alergii, boli  dermatologice, boli digestive, boli de nutriţie, boli de inimă, de ficat, de rinichi, de oase şi de muşchi. În toţi aceşti 300 de ani de utilizare nu a fost demonstrată nici măcar o contrindicaţie a produsului. El a slujit deopotrivă capetelor încoronate, cât şi ţăranilor fără carte, lucru care îl recomandă fără pic de ezitare ca fiind REMEDIUL SALVATOR.

   Shungitul purifică apa (care este hrana vitală pentru orice celulă a organismului), îmbogăţeşte apa cu minerale în stare coloidală (lucru esenţial pentru longevitatea trupului), vindecă organele afectate de boală, stimulează metabolismul, întăreşte sistemul imunitar, redă vitalitatea pierdută a ţesuturilor, stimulează circulaţia sangvină, normalizează procesele nervoase, stopează procesele nocive din corp şi creşte capacitatea organismului uman de a rezista la solicitări fizice şi efort intelectual.

   Calităţile curative ale Apei de Shungit se datorează fullerenelor, care sunt formaţiuni structurale inedite ale carbonului, unice în natură. Ele se caracterizează prin dispunerea atomilor de carbon sub formă de dom geodezic, descoperire recunoscută în 1996 prin acordarea premiului Nobel pentru chimie. Aceste formaţiuni conferă apei efecte diverse: t antihistaminic, t antioxidant, t bronhodilatator, t anestezic, t antiviral, t antiinflamator, t calmant, t antibacterian, t relaxant, t anticancerigen - efecte folosite în tratamentul unei largi game de afecţiuni.

   Utilizată în tratamentul oral, balnear, sub formă de comprese, pentru uz cosmetic, pentru gargară sau în compoziţia cremelor, şampoanelor şi săpunurilor, apa de Shungit vă reface organismul, vă revigorează şi vă redă pofta de viaţă. Bucuraţi-vă astfel de o viaţă sănătoasă! Alegeţi pentru orice moment al zilei şi pentru orice membru al familiei dv. apa vie cu Shungit!

Mărturiile pacienţilor. În doar 2 săptămâni am scăpat de durerile hepatice!

   "Ideea dv. de a folosi apa de Shungit în tratamentul durerilor mele din zona ficatului a fost extraordinară. Aproape că nu-mi vine să cred că am scăpat de durerile care mă făceau să merg încovoiat în doar 2 săptămâni! Nici nu vreau să îmi amintesc cât de rău mă simţeam şi cum aş fi dat orice să scap. Acum, beau zilnic apa de Shungit şi simt că toate durerile şi oboseala au dispărut fără urmă. Acum îmi pot permite chiar un şpriţ cu prietenii ... bineînţeles făcut cu apă de Shungit!" - Bogdan Oprişenescu

Autor: terapeut Cristian Sandu

Redactat de Dr. Frunza Alexandru

   Pentru informaţii complete privind calităţile minereului de Shungit şi despre întreaga gamă de produse ale SC Shungit COM S.R.L. vă invităm să vizitaţi site-ul oficial www.shungit.ro şi magazinul on-line www.shungitmagazin.ro. Detalii şi comenzi la: 0733.266.888; 0765.430.039; 0745.736.569. E-mail: contact@shungitmagazin.ro

Alte articole...

<
 • Sfaturi de vacanta: Cum sa scapi de mahmureala?

  Sfaturi de vacanta: Cum sa scapi de mahmureala?

 • Cum calmam durerile si mancarimile din zona zoster

  Cum calmam durerile si mancarimile din zona zoster

 • Plantele indiene de la A la Z

  Plantele indiene de la A la Z

 • Protejeaza-te de soarele puternic pentru a preveni imbatranirea pielii!

  Protejeaza-te de soarele puternic pentru a preveni imbatranirea pielii!

 • Ayurveda iti fortifica organismul

  Ayurveda iti fortifica organismul

 • Uleiul de soia reduce riscul de boli coronariene

  Uleiul de soia reduce riscul de boli coronariene

 • Cura de crudiitati si bolile incurabile!

  Cura de crudiitati si bolile incurabile!

 • Echilibrul hormonal influenteaza aspectul fizic si modul in care te simti

  Echilibrul hormonal influenteaza aspectul fizic si modul in care te simti

 • Tratamente naturiste pentru un bronz perfect

  Tratamente naturiste pentru un bronz perfect

>
www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.sfm.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de