Categorii
Esti pe: Home » Sporirea virilitatii cu plante din Himalaya
Sporirea virilitatii cu plante din Himalaya
Articol publicat în
Revista: Nr. 69, Anul VII, octombrie 2012
Pagina: 11

   Încă din cele mai vechi timpuri bărbaţii au fost procupaţi să găsească modalităţi de a-şi spori virilitatea şi potenţa sexuală. Datorită acestei căutări asidue s-a ajuns până într-acolo încât au fost atribuite caracteristici afrodisiace aproape oricărui element din natură.

   Virilitatea presupune, pe de o parte, capacitatea de a întreţine un raport sexual satisfăcător, iar pe de altă parte, capacitatea de a procrea prin producerea unui lichid seminal (spermatic) de calitate şi într-o cantitate suficientă.

   Există numeroase tulburări ale sistemului reproductiv masculin: infertilitatea, ejacularea prematură (precoce), pierderea sau scăderea libidoului sexual, dar şi disfuncţiile erectile. Aceste tulburări sunt comune, mai ales, la bărbaţii trecuţi de prima tinereţe şi sunt tot mai des întâlnite în perioada contemporană.  

Disfuncţiile sexuale... Origini fizice sau mentale?

   Cauzele disfuncţiilor sexuale şi ale problemelor reproductive sunt diverse dar, de cele mai multe ori, au la bază un mod de viaţă dizarmonios (stres, suprasolicitare, activitate fizică insuficientă, fumat, abuz de alcool, expunere la noxe, supraalimentare, consum mărit de grăsimi saturate, utilizarea steroizilor anabolizanţi sau a narcoticelor etc). Scăderea libidoului duce la lipsa de energie sexuală, la debilitate sexuală şi la incapacitatea de a avea o activitate sexuală normală. La rândul său, sterilitatea masculină poate fi cauzată de calitatea sau cantitatea scăzută a lichidului seminal. Infertilitatea mai poate apărea şi datorită numărului mic de spermatozoizi sau a unei motilităţi scăzute a acestora.

   Toate aceste simptome exprimă în mod clar faptul că una dintre cele mai puternice energii din corp este redusă şi că este absolut necesar să acţionăm pentru a o readuce între limitele fireşti. O realitate cunoscută de către specialişti şi intuită şi de către omul de rând este aceea că, atunci când organismul consumă o mare cantitate de energie în lupta cu bolile ori cu agenţii care-i perturbă homeostazia, funcţia sexuală se numără printre primele ce au de suferit. De aceea, o scădere a libidoului, însoţită de oboseală şi manifestări patologice trebuie privită cu toată seriozitatea, fiindcă, foarte probabil, cauzele nu ţin doar de aparatul reproducător.

   Afecţiunile care determină reducerea sau dispariţia apetitului sexual sau care ajung chiar să diminueze capacităţile funcţionale ale aparatului genital masculin sunt foarte numeroase. Printre ele se numără atât boli acute, care, din fericire, limitează doar temporar funcţiile reproductive, cât şi probleme cronice, precum diabetul, colesterolul mărit, hipertensiunea arterială, ateroscleroza sau afecţiunile prostatei, ce pot provoca tulburări funcţionale permanente.

   Acestei liste i se adaugă şi factorii psihologici. Dacă, în general, la bărbaţii de peste 60 de ani, incapacitatea de a duce la bun sfârşit un act sexual este datorată unor cauze patologice, la bărbaţii tineri majoritatea covârşitoare a problemelor sexuale are la origine stresul, surmenajul, neîncrederea în sine, grijile, anxietatea sau atenţia nejustificat de mare acordată performanţei sexuale. Pe plan psihologic, momentul debutului în viaţa sexuală poate face, chiar la un tânăr absolut sănătos fizic, diferenţa dintre sănătatea sexuală şi impotenţa psihogenă. Datorită lipsei de experienţă, a inhibiţiei sau a hiperexcitaţiei, momentul debutului în viaţa sexuală este rareori un succes, prin raportare la reala capacitate a celui în cauză. În această ecuaţie este esenţial şi comportamentul partenerei. Micile dificultăţi, inerente oricărui început, se rezolvă lesne şi rapid dacă în cuplu există o atitudine pozitivă, deschisă şi plină de empatie. În schimb, ironiile, (auto)învinovăţirea şi lamentările pot amâna atingerea realului potenţial sexual al bărbatului.

Performanţă şi satisfacţie sexuală cu Ayurveda

   Medicina convenţională tinde să se concentreze asupra suprimării simptomelor, fără a privi problema în ansamblu şi a-i găsi adevărata origine. În schimb, medicina ayurvedică ajută la ameliorarea acestor probleme dificile cu ajutorul remediilor complexe pe bază de plante. Un aspect deosebit al acestei abordări este faptul că Ayurveda nu este preocupată doar de identificarea unui remediu rapid, ci se ocupă şi cu gestionarea pe termen lung a acestor dezechilibre şi înlăturarea factorilor care au dus la disfuncţia respectivă.

   Pentru menţinerea şi redobândirea vigorii sexuale există suplimentul Potent Power, marca Ayurmed. Potent Power este un produs complex, o reţetă unică ce include cele mai bune plante ayurvedice şi substanţe minerale ce ajută la stimularea spermatogenezei şi a circulaţiei sangvine, la mărirea tonusului organelor reproductive şi la reglarea funcţiei hormonale.

   Potent Power ameliorează disfuncţiile erectile, impotenţa şi ejacularea precoce, reduce episoadele de poluţie nocturnă şi previne mărirea prostatei.

   Plantele folosite sunt culese din zone nepoluate din munţii Himalaya, acolo unde nu sunt folosite îngrăşăminte chimice sau pesticide. Cât priveşte substanţele minerale incluse în acest remediu, ele sunt preparate după metode ayurvedice tradiţionale, pentru ca efectul lor să fie mult amplificat. 

   Potent Power fortifică aparatul sexual masculin, menţinându-l într-o stare optimă de sănătate şi îmbunătăţind performanţele sexuale ale bărbatului. De asemenea, el măreşte rezistenţa la stres, elimină tensiunea emoţională, amplifică virilitatea şi imaginaţia erotică, permiţând susţinerea unui act sexual prelungit.

Redactat de Tomi Tohaneanu, redactor la revista Tratamente naturiste

Alte articole...

<
 • Soia si uleiul de soia, doi strajeri devotati ai sanatatii tale

  Soia si uleiul de soia, doi strajeri devotati ai sanatatii tale

 • Dieta cu miere si scortisoara

  Dieta cu miere si scortisoara

 • Sa ne pazim de raceala si gripa! Solutii preventive islandeze

  Sa ne pazim de raceala si gripa! Solutii preventive islandeze

 • Noi descoperiri medicale. Intarirea imunitatii cu ulei din ficat de rechin

  Noi descoperiri medicale. Intarirea imunitatii cu ulei din ficat de rechin

 • Otita - inflamarea urechii

  Otita - inflamarea urechii

 • Frasinul - tratament diuretic si purgativ

  Frasinul - tratament diuretic si purgativ

 • Creme si lotiuni pentru plaja

  Creme si lotiuni pentru plaja

 • Care este cauza de origine a oricarei boli?

  Care este cauza de origine a oricarei boli?

 • Hranirea cu biberonul

  Hranirea cu biberonul

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de