Categorii
Esti pe: Home » Sticla sport PiMag - un filtru de apa portabil
Sticla sport PiMag - un filtru de apa portabil
Articol publicat în
Revista: Nr. 65, Anul VII, Aprile 2012
Pagina: 11

   Datorita agriculturii intensive ori a industriei, apele (chiar si cele de adancime) devin tot mai poluate, iar multe dintre retelele publice au o calitate deplorabila (conducte vechi, ruginite sau confectionate din plumb). In apa de la robinet pot fi prezente bacterii, hidrocarburi carcinogene, metale grele, insecticide sau nitriti. Prin urmare, ce sa alegi dintre apa de la robinet si cea imbuteliata? Opteaza pentru apa de la robinet, insa numai daca este... bine filtrata!

 Evitati apa din recipientele din plastic!

   Analize de laborator efectuate peste hotare au identificat, in apele imbuteliate in recipiente de plastic, substante nocive, in concentratii mari. In consecinta, unii oameni de stiinta sustin ca nivelul unor noxe din apa imbuteliata este mai mare decat in cazul apei din retelele publice. In urma unui studiu efectuat la Universitatea din Heidelberg a reiesit, de pilda, ca apa din ambalajele PET continea de cateva zeci de ori mai mult antimoniu, fata de apa de la robinet. Avem obiceiul de a da vina pe stres pentru probleme precum cefaleea sau starile depresive, insa trebuie stiut ca, in cantitati nu prea mari, si antimoniul poate determina astfel de neplaceri. Ca sa nu mai discutam de efectele pe termen lung!

   Un alt compus al recipientelor de plastic in care este imbuteliata apa este bisfenolul A (BPA), pus in relatie cu deteriorarile functiei cerebrale, cu disfunctiile la nivelul gonadelor (testicule, ovare) ori cu bolile cardiace si diabetul.

   Desi fiecare producator de apa imbuteliata incearca sa isi promoveze cat mai bine marfa, realitatea este ca, adesea, in interiorul recipientelor de plastic nu se afla o apa "pura", "naturala" sau "de izvor", asa cum afirma reclamele. Uneori, aceasta este doar o apa colectata de la reteaua publica, purificata intr-o oarecare masura si distribuita intr-un recipient nesigur pentru sanatate si poluant pentru mediu. Si atunci apare, firesc, intrebarea: care mai este avantajul apei imbuteliate? Pretul?! In niciun caz!

Sticla Sport PiMag pentru filtrarea apei de uz casnic

   Avem nevoie de o alternativa mai sanatoasa, mai ieftina si mai ecologica la apa imbuteliata. Intrucat ingrijorarea opiniei publice privind ceea ce se poate afla in apa potabila este in crestere, ar fi normal sa ne asiguram ca apa pe care o bem este, cu adevarat, benefica pentru noi.

   Din pacate, apa imbuteliata din comert este departe de a fi o sursa ideala de hidratare. Majoritatea sortimentelor de apa de pe piata au pH-ul de 7, sau chiar mult mai scazut, fiind, deci, ape acide. Noile cercetari arata faptul ca, prin utilizarea unei sticle de apa de plastic, impactul asupra mediului este acelasi ca si condusul unei masini pe o distanta de un kilometru. Statisticile sunt ingrijoratoare, aratand ca in Europa o persoana obisnuita consuma in jur de 160 de sticle de plastic in fiecare an. Producerea, umplerea si transportul acestora consuma circa 5 milioane de litri de petrol pe an. Plasticul polueaza, direct si indirect, aerul, apa si solul!

   Sticla Sport PiMag (refolosibila) de la Nikken reprezinta solutia la aceste probleme. Nikken este intruchiparea unei viziuni prin care calea catre "Bunastarea Totala" este aceea care conduce spre echilibrul vietii, prin sprijinirea celor "cinci stalpi ai sanatatii": corp sanatos, minte sanatoasa, familie sanatoasa, societate sanatoasa si situatie financiara sanatoasa.

   Compania Nikken este recunoscuta pe plan international pentru sistemele de filtrare a apei de uz casnic, care transforma apa obisnuita de la robinet in apa filtrata, cu un gust minunat. Acum, aceeasi tehnologie avansata s-a aplicat pentru a realiza un produs complex, practic, pe care il poti lua pretutindeni cu tine si care te va ajuta sa te mentii sanatos, sa economisesti bani si sa protejezi planeta.

   Sticla Sport PiMag dispune de un sistem avansat de filtrare a apei care, in testele facute in laboratoare independente, a indeplinit si a depasit specificatiile legate de reducerea contaminantilor precum clorul sau cloramina. Discurile magnetice ale sticlei sunt protejate de coroziune si creaza un camp magnetic care ajuta la reducerea aglomerarii de sedimente, in timp ce materialele Pi si mineralele naturale regleaza valoarea pH-ului apei intre 8,5 si 9,5, ajutand, astfel, la compensarea efectului oxidant al multor substante din dieta moderna si din mediul inconjurator. Cum fiecare cartus filtrant acopera aproximativ 250 de reumpleri cu apa, inseamna ca are sa iti asigure in jur de 125 de litri de apa limpede, filtrata, magnetizata, Pi, mineralizata, cu proprietatile argintului si zeolitului, inainte de a necesita inlocuire. Iar cand vine timpul sa aruncati Sticla Sport PiMag, trebuie sa stiti ca aceasta nu contine niciunul dintre elementele toxice precum bisfenolul sau ftalatii, ce se gasesc, de obicei, in materialele plastice. De fapt, aceasta sticla este reciclabila si biodegradabila. Ea se descompune in biomasa naturala care contribuie la imbunatatirea solului. Nu uita, sanatatea ta depinde de sanatatea mediului!

Comenzi si informatii: Carol Biro, tel. 0744.509.503, 0728.025.042, 0255.222.522; www.lotus-san.ro, contact@lotus-san.ro

Redactat de Tomi Tohaneanu

Alte articole...

<
 • Colita de putrefactie

  Colita de putrefactie

 • Fracturile. Atentie la pericolele iernii

  Fracturile. Atentie la pericolele iernii

 • Apa purificata care ne vindeca de boli grave. Vezi cazuri de vindecari uimitoare!

  Apa purificata care ne vindeca de boli grave. Vezi cazuri de vindecari uimitoare!

 • Tu cum te aperi de frigul iernii? Alimente si nutrienti care se recomanda in sezonul rece

  Tu cum te aperi de frigul iernii? Alimente si nutrienti care se recomanda in sezonul rece

 • Toxocaroza si toxoplasmoza, doua tipuri de parazitoze periculoase pentru om

  Toxocaroza si toxoplasmoza, doua tipuri de parazitoze periculoase pentru om

 • Hepatita virala cronica

  Hepatita virala cronica

 • Obezitatea - o invingi sau te invinge?

  Obezitatea - o invingi sau te invinge?

 • O inima sanatoasa cu tratamente naturiste

  O inima sanatoasa cu tratamente naturiste

 • Colecistita: inflamatia vezicii biliare

  Colecistita: inflamatia vezicii biliare

>
www.alturl.com/aac3d
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de